Cumpara acest produs in 5 secunde

Completeaza  formularul cu telefonul si emailul si un reprezentant Gnex te va contacta imediat pentru a confirma comanda

Telefon:
Email:
Cumpara acum
Producător:
Dji
Cod produs: dji-x5s
Disponibilitate: Pre-Order
10.445 Lei

Free shipping


Camera si Gimbal Dji Zenmuse X5S, 5.2K, 20Mpx , pentru Inspire 2

Suport video 5.2K pentru realizarea de filme profesionale high-end

Montura: MFT | 5.2K | F1.7 - F16 | CinemaDNG | ProRes | 4.2Gbps max

Echipat cu un senzor Micro 4/3, Camera Zenmuse X5S are 12.8 stopuri pe scara dinamica, imbunatatind senzitivitatea culorilor, in comparatie cu precedentul X5R.  Zenmuse X5S suporta pana la 8 lentile (include cele pentru zoom) cu o distanta focala intre 9mm si 45mm (echivalentul cu 18mm-90mm pe o camera de 35mm), venind cu o flexibilitate mai mare.

Noul sistem de procesare al imaginilor CineCore 2.0 de pe Inspire 2, face ca Zenmuse 5XS sa fie capabil de captura 5.2K la 30fps cu licentele CinemaDNG, iar cu ajutorul Apple ProRes permite 4K la 60fps (H.264) si 4K la 30fps (H.265), ambele variante la 100Mbps. Este suportata si fotografierea in mod BURST la 20fps cu 20.8MP.

Comparativ cu Inspire 1, DJI Inspire 2 utilizeaza o structura inovativa care separa sistemul de procesare al imaginilor CineCore 2.0 de camera dronei respectiv de componentele dronei. Acest fapt presupune ca senzorul si sistemul optic sunt independente si pot fi interconectate printr-un quick-release conector. Proiectarea camerei in acest fel, protejeaza senzorul de interferentele magnetice ale procesorului. Permite de asemenea atasarea unor camere usoare in fuctie de diferite situatii.

Senzorul M4/3 si suportul de lentile interschimbabile ii permite camerei Zenmuse X5S sa captureze imagini de rezolutie si calitate mare, toate cu ajutorul sisttemului de procesare al imaginilor CineCore 2.0.

Senzor imbunatatit Micro 4/3

Acest senzor a fost imbunatatit, cu dimensiunea unui pixel de 3.3.um si 20.8MP, acest senzor captureaza detaliile mult mai clar fata de versiunea precedenta. Are 12.8 stop-uri pe scara dinamica, de asemenea functia “noise ratio” si “color sensitivity” vor permite crearea unor materiale de foarte inalta calitate.

Lentile compatibile

Cu noul Micro 4/3, camera DJI Zenmuse X5S permite adaptarea a maxim 8 lentile profesionale cu distantele focale cuprinse intre 9mm si 45mm.

Utilizand CineCore 2.0., camera Zenmuse X5S inregistreaza video la rezolutia de 5.2K la 30fps cu licenta CinemaDNG (12bit), 5.2K la 30fps cu Apple ProRes 422 HQ si 4K la 30fps cu Apple ProRes 4444 QX.

Optiunile aditionale includ video-uri 4K la 60fps (H.264) sau 4K la 30fps (H.264/H.265), ambele cu 100Mbps.

Mod de lucru rapid si eficient

Cardul DJI CINESSD (PCIe3.0 NVMe cu suport SSD) si sistemul optimizat al fisierelor FAT32/exFAT, permite camerei Zenmuse X5S sa transmita materialul inregistrat prin Statia DJI CINESSD catre un computer la viteza foarte mare, fara a mai fi nevoie de instalarea unui soft specific.

 

Captura “BURST”

Utilizand doar cardul MicroSD, cei 20.8MP pot fi capturati la 14fps in modul “burst” in JPEG+DNG.

Daca se ataseaza si DJI CINESSD ca creste modul DNG Burst la 20fps. Fotografiile se pot captura in mod continuu, fara intreruperi.

 

Raza de actiune mare si focus

Preia controlul camerei, formatului, si setarilor cu ajutorul aplicatiei DJI GO. Functia optionala DJI Focus permite controlul filmarilor pe toata durata transmisiei. Utilizand DJI Focus, nu sunt necesare cabluri sau dispozitive suplimentare, tehnologia Lightbridge fiind mai mult decat suficienta in trimiterea/receptarea semnalelor de pana la 7km. (in conditiile in care nu sunt interferente).

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Producatori