Cine suntem?

GNEX este un concept nou pe piata clujeana in materie de gadget-uri, care imbina distractia cu profesionalismul.

Reprezentam brand-uri precum: DJI, Walkera, E-twow, Ninebot, GoPro, Sjcam, Xiaomi, s.a.

Cu ce ne ocupam?

Specialitatea noastra sunt dronele, produse inovative cu ajutorul carora putem explora, vizualiza si percepe tot ceea ce ne inconjoara. "Un observator bun poate fi la inaltime, doar daca el se afla la inaltime"

La noi gasiti de asemenea o gama variata de transportoare electrice, cum ar fi trotinetele si bicicletele electrice, produsele Ninebot, precum si hoverboard-uri.

O alta categorie de gadget-uri, o reprezinta camerele spy, camerele auto si dispozitivele de monitorizare.

De ce am ales acest domeniu?

Fiind pasionati de tot ceea ce inseamna tehnologie si inovatie, dorim sa aducem publicului din Romania ultimele noutati de pe piata internationala prin intermediul comertului online dar si prin intermediul targurilor si evenimentelor de specialitate.

Unde ne gasiti?

Fie ca sunteti interesat de un produs, fie ca vreti sa fiti la curent cu ultimele trend-uri in materie de tehnologie, sau pur si simplu sunteti interesat de cum funcioneaza produsele noastre, ne gasiti online pe www.gnex.ro, sau fizic in showroom-ul nostru din Cluj Napoca, Bd. Eroilor, Nr. 18.

Echipa GNEX

 

Suntem un colectiv tanar si dornic de afirmare pe piata din Romania. La baza principiilor noastre se afla profesionalismul fata de client, inclinatie catre ecologie si nu in ultimul rand, pasiune pentru tehnologie. 

 

- Toate produsele cumpărate din magazinul nostru sunt noi și se livrează împreună cu factură fiscală, certificat de garanție și calitate precum și instrucțiuni de utilizare și documentație tehnică.

- Suport tehnic gratuit și asistență profesională pentru orice produs achiziționat din magazinul nostru. Personal specializat, calificat și amabil, gata să raspundă oricând solicitărilor dumneavoastră.

- Prețuri scăzute și competitive. Datorită faptului că suntem importatori la o mare parte din produse, precum și că magazinul nostru este exclusiv online, ne putem permite să oferim prețuri scăzute și competitive, neavând alte cheltuieli suplimentare cu showroom-uri, sedii, etc.

-  Multiple metode de plată: ramburs, transfer bancar, depunere directă, numerar in showroom

- Multiple metode de livrare, prin trei companii de curierat rapid și prin Poșta Română, firma noastră asigură livrarea produselor în întreg teritoriul României cât și în Europa.

- Magazinul nostru respectă legea Română și statul de drept.

Producatori