Cine suntem?

GNEX este un concept inovator pe piata in materie de gadget-uri, care imbina distractia cu profesionalismul.

Reprezentam brand-uri precum: DJI, Walkera, E-Twow, Ninebot, GoPro, SJCam, Xiaomi, Kaabo, Joyor, Niu. 

Cu ce ne ocupam?

Specialitatea noastra sunt dronele, produse inovative cu ajutorul carora putem explora, vizualiza si percepe tot ceea ce ne inconjoara. "Un observator bun poate fi la inaltime, doar daca el se afla la inaltime"

La noi gasiti de asemenea o gama variata de transportoare electrice, cum ar fi trotinetele si bicicletele electrice, produsele Ninebot, precum si hoverboard-uri.

O alta categorie de gadget-uri, o reprezinta camerele sport, camerele auto si dispozitivele de monitorizare.

De ce am ales acest domeniu?

Fiind pasionati de tot ceea ce inseamna tehnologie si inovatie, dorim sa aducem publicului din Romania ultimele noutati de pe piata internationala prin intermediul comertului online, dar si prin intermediul targurilor si evenimentelor de specialitate.

Unde ne gasiti?

Fie ca sunteti interesat de un produs, fie ca vreti sa fiti la curent cu ultimele trend-uri in materie de tehnologie sau pur si simplu sunteti interesat de cum funcioneaza produsele noastre, ne gasiti online pe www.gnex.ro sau fizic in showroom-urile noastre din Cluj Napoca, Bd. Eroilor, Nr. 18 si Bucuresti, Soseaua Stefan cel mare nr.33. 

Echipa GNEX

Suntem un colectiv tanar si dornic de afirmare pe piata din Romania. La baza principiilor noastre se afla profesionalismul fata de client, inclinatie catre ecologie si nu in ultimul rand, pasiune pentru tehnologie. 

- Toate produsele cumpărate din magazinul nostru sunt noi și se livrează împreună cu factură fiscală, certificat de garanție și calitate precum și instrucțiuni de utilizare și documentație tehnică.

- Suport tehnic gratuit și asistență profesională pentru orice produs achiziționat din magazinul nostru. Personal specializat, calificat și amabil, gata să raspundă oricând solicitărilor dumneavoastră.

- Prețuri scăzute și competitive. Datorită faptului că suntem importatori la o mare parte din produse, ne putem permite să oferim prețuri scăzute și competitive.

- Multiple metode de plată: ramburs, transfer bancar, numerar in showroom sau card.

- Expediem doar prin firme de curierat, astfel ca produsele dvs. vor ajunge in maximum 24-48 de ore zile lucratoare la destinatar.

- Magazinul nostru respectă legea Română și statul de drept.

Producatori