Meniu
Cosul tau
Luna cadourilor te asteapta cu reduceri!

Despre Noi

La GNEX, suntem o echipă pasionată de tehnologie, dedicată aducerii celor mai noi și mai inovatoare produse către publicul din România. Avem o vastă experiență în comercializarea de drone, echipamente foto-video, vehicule electrice și gadgeturi, precum și o selecție largă de produse de înaltă calitate, prețuri competitive și personal pregătit să îți ofere suportul de care ai nevoie.

Pentru a oferi o experiență plăcută de cumpărături, am dezvoltat un site web modern și intuitiv, care permite clienților să navigheze prin categorii de produse și să facă achiziții rapide și sigure. În plus, suntem mândri să avem și un showroom în București, unde clienții noștri pot vedea și testa produsele înainte de a le cumpăra.

Suntem, de asemenea, o companie care oferă o gamă variată de servicii, cum ar fi reparatii trotinete și scutere electrice, reparatii drone, inspectii tehnice cu drone, inchiriere de drone și echipamente foto-video. Echipa noastră de experți în servicii tehnice vă poate ajuta să mențineți sau să reparați echipamentele dumneavoastră., precum și să efectuați inspectii tehnice cu drone pentru diverse proiecte. În plus, oferim serviciul de închiriere de drone și echipamente foto-video, astfel încât să puteți să experimentați cele mai noi tehnologii și echipamente, fără a fi nevoie să le achiziționați.

Pe lângă pasiunea noastră pentru tehnologie, suntem, de asemenea, preocupați de protejarea mediului și a comunității în care trăim. Prin oferirea unei game largi de vehicule electrice, încurajăm un stil de viață eco-friendly și sustenabil.

La GNEX, suntem dedicați să aducem cele mai noi inovații tehnologice în România și să oferim soluții inovatoare și utile pentru nevoile clienților noștri. Contactați-ne sau vizitați showroom-ul nostru din București, pentru a afla cum putem ajuta la îndeplinirea nevoilor dumneavoastră tehnologice.