Cumpara acest produs in 5 secunde

Completeaza  formularul cu telefonul si emailul si un reprezentant Gnex te va contacta imediat pentru a confirma comanda

Telefon:
Email:
Cumpara acum
Producător:
Dji
Cod produs: d-rtk
Disponibilitate: Pre-Order

Free shipping

Statia mobila D-RTK 2 High Precision


Statia mobila D-RTK 2 este un receptor GNUS de inalta precizie, de mare viteza, care sustine toate sistemele globale de navigațtie prin satelit, oferind corectii diferentiale in timp real, care genereaza date de pozitionare la nivel centimetru pentru o precizie relativa imbunatatita.

Poziționarea nivelului pe centimetru

Statia mobila D-RTK 2 sprijina pe deplin semnalele GPS, GLONASS, Beidou si GALILEO. Statia mobila D-RTK 2 ofera date diferentiale in timp real pentru a obtine o precizie de pozitionare la nivel de centimetru.

Antena incorporata cu inaltime mare asigura o receptie mai buna a semnalului de la mai multi sateliti chiar si atunci cand exista obstacole.


Ramaneti conectat pentru orice misiune

Statia mobila D-RTK 2 accepta comunicatiile prin intermediul conexiunilor 4G, OcuSync, WiFi si LAN, asigurand o transmitere neintrerupta si stabila a datelor in orice scenariu de aplicatie. Pana la 5 contacte de control la distanta * pot fi conectate simultan la statia mobila D-RTK 2. Acest lucru face ca operatiunile coordonate care implica mai multe drone sa aiba o posibilitate, imbunatatind semnificativ eficienta.

* MG-1P si Phantom 4 RTK telecomenzi standard.


Durabilitatea pe care o poti avea incredere

Dispunand de protectie IP67 la nivel de intrare si un corp usor din fibra de carbon, statia mobila D-RTK 2 este ultra-portabil si sus pentru orice sarcina, indiferent de cat de greu. Mijloacele integrate IMU monitorizeaza si calibreaza senzorii de inclinare pentru a alerta operatorul despre orice anomalie in timpul misiunii, minimizand riscurile.


O solutie completa

Statia mobila D-RTK 2 este compatibila cu Phantom 4 RTK si MG-1P RTK. Poate fi folosit ca o statie de referinta pentru functionare continua (CORS), care ofera date de pozitionare de inalta precizie in raza de acoperis a statiei de baza, fiind astfel instrumentul ideal pentru topografie, inspectii aeriene, agricultura si alte aplicatii.Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Producatori