Cumpara acest produs in 5 secunde

Completeaza  formularul cu telefonul si emailul si un reprezentant Gnex te va contacta imediat pentru a confirma comanda

Telefon:
Email:
Cumpara acum
Producător:
Dji
Cod produs: act2-06
Disponibilitate: Lipsa stoc
179 Lei

Free shipping
Asigurare DJI Care Refresh pentru DJI Action 2 (2 ani)

 

Pentru a va oferi o experienta mai buna si o utilizare fara griji, suntem incantati sa lansam planul de protectie pentru ingrijirea Action 2, un plan de servicii care va ofera liniste, acoperind deteriorarea camerei dvs. de actiune Action 2. Activarea asigurarii se face in primele 48 de ore de la activarea camerei.

*Asigurarea acopera numai camera Action 2, fara Modulul de alimentare / Modului ecran tactil frontal (Power module / Front touchscreen module).

**Recompensa pentru o utilizare sigura: Pe perioada asigurarii, daca nu s-au folosit serviciile de inlocuire, DJI ofera un an de extra-garantie ca recompensa.

 

De retinut: 

1. Asigurarea DJI Care poate fi legata de o camera de actiune DJI achizitionata anterior, atunci cand indeplineste unul dintre urmatoarele criterii:

- Camere de actiune complet noi si ne-activate;

- Camere de actiune activate in ultimele 48 de ore;

- Reparata intr-un centru de service DJI oficial (in maxim 72 de ore de la primirea invitatiei prin e-mail);

2. Dupa ce asigurarea DJI Care Refresh este achizitionata, acordul dvs. de service va va fi trimis prin e-mail. Asigurarea DJI Care va fi legata automat de produsul dvs. si va intra in vigoare in 24 de ore.

3. DJI Care Refresh si produsul corespunzator trebuie achizitionate din aceeasi tara sau regiune, deoarece beneficiile oferite de DJI Care Refresh sunt eligibile numai in regiunea in care a fost achizitionat.

 

Taxe de inlocuire:

Prima inlocuire - 19 euro

A doua inlocuire - 32 euro

A treia inlocuire - 39 euro

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Producatori