Meniu
Cosul tau

Servicii dronaAvantajele utilizării dronelor în diverse industrii


În ultimii ani, dronele au revoluționat industria serviciilor de inspecție tehnică, oferind soluții eficiente, rapide și precise în comparație cu metodele tradiționale de inspecție. Această tehnologie este utilizată cu succes în diverse domenii, cum ar fi verificarea stării panourilor fotovoltaice, a turbinelor eoliene, a linii de înaltă tensiune sau a șantiere de construcție, dar și în misiuni de căutare și salvare, precum și supravegherea unor obiective diverse.


Utilizarea dronelor în prestarea serviciilor de inspecții tehnice are avantaje considerabile față de metodele tradiționale. Acestea includ:


 1. Reducerea costurilor - inspecțiile cu drone sunt mai rapide și mai precise decât inspecțiile efectuate manual, ceea ce reduce costurile și timpul necesar pentru a inspecta și întreține un obiectiv.


 2. Siguranța - utilizarea dronelor elimină riscurile pentru persoanele care trebuie să inspecteze obiectivul. În cazul unor obiective periculoase, cum ar fi linii de înaltă tensiune sau turbine eoliene, utilizarea dronelor reduce riscul de accidente.


 3. Eficiența - dronelor le permite să acopere o suprafață mai mare în mai puțin timp, fără a afecta calitatea inspecției. Imaginile de înaltă rezoluție, utilizarea camerelor cu spectru termal, precum și altitudinea la care pot zbura dronele, permit detectarea problemelor cu mai multă precizie.


 4. Accesibilitate – dronele pot să inspecteze obiective dificil de accesat sau la înălțimi mari, cum ar fi panouri solare sau turbine eoliene.


În concluzie, utilizarea dronelor în prestarea serviciilor de inspecții tehnice oferă un nivel mai ridicat de eficiență, siguranță și acuratețe, iar compania noastră se angajează să ofere cele mai bune soluții pentru nevoile clienților noștri.


Modul nostru de lucru


Oferim servicii de inspecții tehnice personalizate cu dronă pentru diverse domenii, precum parcuri fotovoltaice, turbine eoliene, linii de înaltă tensiune și șantiere de construcție. Folosim drone industriale echipate cu cei mai noi senzori de termoviziune, camere zoom și camere wide, asigurând astfel o inspecție precisă și eficientă.


Înainte de fiecare zbor, efectuăm o verificare completă a zonei în cauză, pentru a ne asigura că toate condițiile de siguranță sunt îndeplinite. Apoi, folosim dronele noastre pentru a efectua o inspecție vizuală a obiectivului dumneavoastră și un studiu al punctului de lucru, colectând imagini aeriene, cu spectru normal sau termal, și alte date relevante.


Datele colectate sunt analizate pentru a extrage informații utile despre starea bunului inspectat. Vom furniza date brute și date analizate care pot fi integrate în multe sisteme de analiză a datelor, pentru a informa în timp util echipele dumneavoastră de întreținere și reparație a echipamentelor despre eventuale probleme sau defecte.


Prin utilizarea dronelor în prestarea serviciilor de inspecții tehnice, oferim o soluție eficientă, sigură și precisă pentru monitorizarea bunurilor și a echipamentelor. Contactați-ne pentru a afla cum putem ajuta la îndeplinirea nevoilor dumneavoastră de inspecție tehnică.


Parcuri fotovoltaice


Inspectarea panourilor solare pentru a identifica eventuale probleme sau defecte

Verificarea conexiunilor și a cablurilor pentru a asigura funcționarea optimă a sistemului

Identificarea și localizarea eventualelor probleme cu ajutorul termografiei

Evaluarea stării generale a parcului fotovoltaic


Turbine eoliene


 • Inspectarea palelor turbinei pentru a identifica eventuale probleme sau defecte

 • Verificarea conexiunilor și a cablurilor pentru a asigura funcționarea optimă a sistemului

 • Identificarea și localizarea eventualelor probleme cu ajutorul termografiei

 • Evaluarea stării generale a turbinei eoliene


Linii de înaltă tensiune


 • Inspectarea stâlpilor și a cablurilor pentru a identifica eventuale probleme sau defecte

 • Verificarea conexiunilor și a cablurilor pentru a asigura funcționarea optimă a sistemului

 • Identificarea și localizarea eventualelor probleme cu ajutorul termografiei

 • Evaluarea stării generale a liniei de înaltă tensiune


Șantiere de construcție


 • Monitorizarea progresului lucrărilor de construcție

 • Identificarea eventualelor probleme sau defecte la structurile existente sau la cele în curs de construcție

 • Verificarea conexiunilor și a cablurilor pentru a asigura funcționarea optimă a sistemului

 • Identificarea și localizarea eventualelor probleme cu ajutorul termografiei


Misiuni de căutare și salvare


 • Căutare și salvare în cazul unor situații de urgență, cum ar fi inundațiile sau cutremurele

 • Localizare persoanelor dispărute sau rămase captive în zone greu accesibile


Servicii de supraveghere


 • Supravegherea unor obiective precum clădirile sau zonele industriale.

 • Supravegherea culturilor agricole înainte de recoltare

 • Supravegherea parcurilor naturale

Fiecare proiect are specificul și particularitățile sale, așa ca apelează-ne cu încredere și specialiștii noștri te vor ajuta în crearea unui plan de lucru potrivit nevoilor tale.


SOLICITĂ OFERTĂ ACUM!       APEL TELEFONIC
Formular de contact servicii drona