Meniu
Cosul tau

DJI Mini 3 Pro, CMOS 1/1.3 inchi + DJI RC

DJI Mini 3 Pro, CMOS 1/1.3 inchi + DJI RC
DJI Mini 3 Pro, CMOS 1/1.3 inchi + DJI RC
DJI Mini 3 Pro, CMOS 1/1.3 inchi + DJI RC
DJI Mini 3 Pro, CMOS 1/1.3 inchi + DJI RC
DJI Mini 3 Pro, CMOS 1/1.3 inchi + DJI RC
DJI Mini 3 Pro, CMOS 1/1.3 inchi + DJI RC
DJI Mini 3 Pro, CMOS 1/1.3 inchi + DJI RC
DJI Mini 3 Pro, CMOS 1/1.3 inchi + DJI RC
DJI Mini 3 Pro, CMOS 1/1.3 inchi + DJI RC
Fara stoc
DJI Mini 3 Pro, CMOS 1/1.3 inchi + DJI RC
DJI Mini 3 Pro, CMOS 1/1.3 inchi + DJI RC
DJI Mini 3 Pro, CMOS 1/1.3 inchi + DJI RC
DJI Mini 3 Pro, CMOS 1/1.3 inchi + DJI RC
DJI Mini 3 Pro, CMOS 1/1.3 inchi + DJI RC
DJI Mini 3 Pro, CMOS 1/1.3 inchi + DJI RC
DJI Mini 3 Pro, CMOS 1/1.3 inchi + DJI RC
DJI Mini 3 Pro, CMOS 1/1.3 inchi + DJI RC
DJI Mini 3 Pro, CMOS 1/1.3 inchi + DJI RC
DJI Mini 3 Pro, CMOS 1/1.3 inchi + DJI RC
5.190,00RON
Fără TVA: 4.361,34RON
  • Stoc: Lipsa stoc
  • Cod produs: mini3pro-rc
Credit module tbi bank RO 3.4.0

292.84 Lei x 24 rateRemarcabil de Mini

Cu dimensiuni mini și mega-capabile, DJI Mini 3 Pro este la fel de puternic pe cât este portabil. Cu o greutate mai mică de 249 g și cu funcții de siguranță îmbunătățite, nu este doar prietenos cu reglementările, ci este și cel mai sigur din seria sa. Cu un senzor de 1/1,3 inch și funcții de top, redefinește ce înseamnă să zbori cu Mini.


Plin de performanță

Mini 3 Pro are un aspect complet nou, care este optimizat pentru a profita mai mult de fiecare zbor. Cu elice mai mari, o înclinare aerodinamică a corpului și un sistem puternic de detectare a obstacolelor, designul raționalizat permite creșterea timpului de zbor și a siguranței.
Gimbalul reimaginat oferă o gamă mai largă de rotație pentru fotografii cu unghi mic și fotografiere verticală adevărată, permițând oportunități creative nesfârșite. Fiecare aspect al acestui lifting a fost atent luat în considerare pentru a duce Mini la înălțimi nemaivăzute până acum.


Pliază și du-te

Pentru creatorii în mișcare, utilizarea fără probleme este esențială. Cu o greutate mai mică de 249 g, Mini 3 Pro nu necesită înregistrare în majoritatea țărilor și regiunilor. Designul pliabil și compact îl face, de asemenea, ușor de purtat cu tine în următoarea drumeție, în ziua de plajă sau în weekend-ul improvizat. Fiți gata să captați imagini uluitoare atunci când vă vine inspirația.


Mai mult timp în aer

Surprindeți și explorați mai mult din împrejurimile cu o durată de zbor extinsă de până la 34 de minute. Bateria inteligentă de zbor a DJI Mini 3 Pro este ultra-ușoară și are suficientă putere pentru a vă acoperi nevoile de fotografiere în aer.
Dacă sunteți genul de persoană căreia îi place să împingă fiecare zbor la limită, avem o soluție. Faceți upgrade la Intelligent Flight Battery Plus și bucurați-vă de explorare fără griji timp de până la 47 de minute.


Zboară pe timp de zi sau noapte

Surprindeti subtilitatea luminii si a umbrelor in timp ce plecati intr-o excursie de o zi. Filmati cu claritate si mai putin zgomot pe masura ce se lasa seara. Savurati momentul, ramaneti fidel procesului creativ si aveti incredere in Mini 3 Pro pentru a va surprinde lumea.


Imagini din aer

Du continutul la nivelul urmator cu videoclipuri uimitoare 4K HDR si fotografii RAW de 48MP. Minunati-va de claritatea bogata a fiecarei imagini, chiar si atunci cand folositi zoom. Sau incetiniti lucrurile pe masura ce lumea devine agitata, cu videoclipuri dramatice slow-motion cu o rezolutie de 1080p în 120 fps.


Pro. Și nu glumim.

DJI Mini 3 Pro este remarcabil într-o gamă largă de condiții de iluminare, așa că puteți fi întotdeauna gata să creați. Senzorul CMOS de 1/1,3 inch are ISO nativ dublu și acceptă ieșirea directă a înregistrărilor HDR. Fiecare imagine este îmbogățită cu o gamă dinamică mai mare pentru a dezvălui mai multe detalii în lumini și umbre.
Bucurați-vă de standarde excepționale de fotografie aeriană, cu pixeli mai mari de 2,4 μm și un raport de deschidere de f/1,7. Cu mai multă lumină disponibilă, imaginile dvs. vor apărea realiste chiar și în scenele cu lumină scăzută.


Culori excepționale

Modul D-Cinelike Color oferă mai multe informații vizuale, oferindu-vă posibilități de culoare mai bogate și mai multă flexibilitate la editare.


Liniște sufletească în timp ce zbori

Zboară cu încredere în timp ce navighezi pe cer. DJI Mini 3 Pro este complet actualizat pentru a sprijini detectarea activă a obstacolelor și transmisia video stabilă.


Sistem de detectarea obstacolelor tridirecțional

DJI Mini 3 Pro este cel mai sigur Mini al nostru de până acum. Echipat cu senzori cu viziune duală înainte, înapoi și în jos și cu un design complet nou de aeronavă, oferă o gamă de detectare mai largă și o siguranță sporită.


Am menționat de APAS 4.0?

Advanced Pilot Assistance Systems (APAS 4.0) detectează în timp real obiectele din calea de zbor a aeronavei. Acest lucru permite DJI Mini 3 Pro să evite obstacolele, chiar și în medii complicate.


Clar și stabil, din oraș până în vale

DJI Mini 3 Pro se mândrește cu un sistem de transmisie video de vârf în DJI O3. Acesta asigură un flux live de 1080p/30fps la distanțe de până la 12 km. De la priveliști ale orașului la aventură în aer liber, zburați întotdeauna cu un flux live clar și de încredere.
Bucurați-vă de un zbor lin și de un control receptiv cu telecomanda DJI RC-N1 sau noul DJI RC. Ambele controlere oferă un bitrate video maxim de 18 Mbps livrat la o latență ultra-scăzută de 120 ms.


Demn de un share instant

Capturați conținut de neuitat și împărtășiți-vă instantaneu aventura din mers. DJI Mini 3 Pro oferă o gamă largă de funcții inteligente, astfel încât să puteți adăuga momente de spectacol și fler creativ oricărui videoclip.


Să încercăm din nou în portret

Comutați rapid între peisaj și portret într-o singură atingere. Gimbalul reproiectat al camerei se rotește la 90°, astfel încât nu trebuie să faceți compromisuri la calitatea imaginii. True Vertical Shooting vă oferă fotografii detaliate, gata instantaneu pentru rețelele sociale.


MasterShots

MasterShots este un adevărat schimbător de joc pentru orice fotograf aerian începător. Pur și simplu selectați subiectul, iar Mini 3 Pro va executa o secvență de manevre profesionale, generând ulterior un scurt videoclip cinematografic. Există un motiv bun pentru care acesta este un favorit al fanilor.FocusTrack

Găsiți modalități creative de a vă urmări subiectul cu FocusTrack. Suita include ActiveTrack 4.0, Spotlight 2.0 și Point of Interest 3.0, trei instrumente puternice de povestire.


Hyperlapse

Accelerează timpul cu doar câteva atingeri și creează un videoclip impresionant hyperlapse sau timelapse. Captează traficul în mișcare sau mișcarea norilor și injectează un pic de dramă în videoclipurile tale.


Zoom digital

Apropiați-vă de subiect cu zoom digital 4x. Acest lucru vă permite să capturați scene fără a le deranja și să căutați fotografii de la distanță.


Panorama

Surprindeți vastitatea oricărui peisaj cu fotografii panoramice cu unghi larg, 180°, verticală și sferă.


QuickTransfer

Gata instantaneu pentru a vă partaja creațiile, Mini 3 Pro acceptă descărcări Wi-Fi de mare viteză de până la 25 Mbps.


Mini la Maxim

Extindeți modul în care creați și zburați cu aceste accesorii practice. Mini 3 Pro poate fi folosit cu DJI Goggles Integra, DJI Goggles 2  și DJI RC Motion 2, permițându-vă să vă bucurați de distracția zborului FPV.

Caracteristici Generale
Greutate 249 g
Dimensiuni Pliat: 145×90×62 mm (L×L×H); Desfăcut (cu elice): 251×362×70 mm (L×L×H)
Senzor
Tip senzor CMOS
Rezolutie senzor 48 Mpx
Dimensiune senzor 1/1.3-inch
Camera
Obiectiv 24mm
Diafragma f 1.7
Rezolutie imagine 8064×6048
Inregistrare video 4K/60fps
Sensibilitate ISO 100-6400
Stabilizare Gimbal pe 3 axe
Acumulator
Capacitate 2453 mAh
Tip acumulator Li-ion
Dronă
Viteza maximă de urcare 5 m/s
Viteza maximă de coborâre 5 m/s
Viteza maximă orizontală 16 m/s
Altitudine maximă de decolare 4000 m
Durata maximă de zbor 34 mins
Durata de hovering 30 mins
Senzori de obstacole Față, Spate, Jos
Altele
Format fisiere exFAT, JPEG/DNG (RAW), MP4 (MPEG-4 AVC/H.264, HEVC/H.265) 150 Mbps
Conectivitate Wi-Fi