Cumpara acest produs in 5 secunde

Completeaza  formularul cu telefonul si emailul si un reprezentant Gnex te va contacta imediat pentru a confirma comanda

Telefon:
Email:
Cumpara acum
Producător:
Dji
Cod produs: agrast20
Disponibilitate: Lipsa stoc

Free shipping
DJI Agras T20 RTK, Rezervor 20L, Inteligenta Artificiala, Radar Digital OmnidirectionalInteligent si Puternic

Agras T20 detine performante puternice si capacitati remarcabila de pulverizare reusind sa efectueze operatiuni autonome pe o varietate mare de terenuri, cum ar fi: terenuri agricole, terasamente agicole si livezi. Fata de predecesorul sau, Agras T20 dispune de caracteristi noi, precum un radar digital omnidirectional care ajuta la reconstructia 3D, 360°, a scenei, si care ofera stabilitate si siguranta, alaturi de rezultate extrem de eficiente.Eficienta Imbunatatita

Agras T20 este dotat cu un rezervor de 20L care vine impreuna cu un sistem de pulverizare cu o latime de 7m, ceea ce face drona mult mai eficienta.Precis si Fara Efort

Fiind un sistem inteligent care poate pulverizare solutii, T20 permite utilizatorilor sa seteze si sa opereze cu usurinta parametri de zbor. Cu ajutorul sistemului de pozitionare RTK integrat si a dongle-urilor RTK impreuna cu sistemul de inregistrare a punctelor de drum cu precizie centimetrica activat, operatiunile sunt mai puternice si asigura o pulverizare cat mai precisa.Putere Excelenta. Performanta Excelenta.

Agras T20 vine echipata cu 8 duze si pompe cu volum mare care pot pulveriza la o rata de 6L/minut. Sistemul de pulverizare este optimizat astfel incat fiecare strop pulverizat este ideal in ceea ce priveste consistenta si dimensiunea. T20 este echipat cu un debitmetru electromagnetic cu 4 canale care monitorizeaza si controleaza cele cele patru furtunuri individual, asigurand un debit eficient pentru fiecare duza.Siguranta Sporita a Zborului

Drona Agras T20 este echipata cu un radar digital omnidirectional, care poate detecta obstacole din toate directiile orizontale. De asemenea, poate ocoli automat obstacolele in timp ce zboara deasupra terenurilor, asigurand un nivel ridicat de siguranta operationala. Cu ajutorul acestui radar, T20 se poate adapta mai multor medii, 24/7, multumita rezistentei ridicate la praf si apa. T20 vine, de asemenea, cu un sistem FPV in timp real cu doua reflectoare, oferind utilizatorilor previzualizari in timp real chiar si pe timp de noapte sau lumina slaba.- Previzualizare in timp real a terenului agricol


- Tehnologie imagistica radar


- Dispozitiv radar rezistent la apa si praf


- Camera FPV 


Durabilitate Incredibila, Portabilitate Imbunatatita

Cu un design modular robust, T20 se poate plia si deplia in doar cateva secunde, ceea ce face ca aceasta drona sa fie mai portabila decat orice alta drona pentru agricultura. Rezervorul pentru pulverizare si bateria sunt ambele schimbabile, reducand timpii morti si imbunatatind semnificativ fluxul de munca. Toata partea electronica a dronei are grad de protectie IP67. De asemenea, este rezistenta la stropiri care se intampla la curatarea corpului dronei, care se poate face foarte usor cu apa.

Datorita debitmetrului electromagnetic cu 4 canale, celor 4 suprare electromagnetice de evacuare si diafragmei inlocuibile pentru pompe, calibrarea si in intretinerea au devenit mult mai usoare, Aditional, bulele de aer pot fi descarcate printr-o singura apasare de buton.Radiocomanda Agras 2.0

DJI a elevat performanta dronei Agras T20 multimita noii radiocomande Agras Smart Controller 2.0 si aplicatiei DJI Agras. Interfata pentru utilizator ruleaza clar si este incredibil de intuitiva. In plus, radiocomanda vine cu un ecran ultra-luminos de 5.5 inchi, vizibil chiar si in conditii de lumina puternica. De asemenea, suporta incarcarea de la baterii externe si poate rezista aproape de doua ori cat alte radiocomenzi, perfecte pentru munca indelungata.


Spreading System 2.0

Sistemul Spreading 2.0 imbunatateste semnificativ eficienta dronei utilizand o sarcina utila de 16L si o rata de dispersie de pana la 15kg/minut. Pentru insamantarea directa cu granule de 0.5 - 5cm, Spreading System 2.0 functioneaza de 70 de ori mai rapid decat operatiunile manuale. Aceasta forma de insamantare este conceputa pentru mai multe scenarii de aplicare, cum ar fi reinsamantarea pajistilor, imprastierea ingrasamintelor granulare si imprastierea furajelor pentru pesti si creveti. Instalarea sistemului poate fi finalizata in mai putin de 3 minute, fiind mereu pregatit pentru urmatoarea sarcina.


Solutii Agricole Usor de Folosit

Cu solutii cuprinzatoare de agricultura DJI, operarea in terenuri agricole, livezi sau pajisti a devenit mult mai simpla. Combinatia dintre Agras T20 si aceste pachete complete de solutii ridica posibilitatile dronelor din industria agricola.


Planificarea 3D a Rutei de Zbor

Navigarea pe terenuri provocatoare este acum o problema a trecutului, datorita unei solutii de planificare 3D a rutei de zbor. Phantom 4 RTK scaneaza si mapeaza zonele vizate, facilitand identificarea tuturor aspectelor campului. in modul Orchard, traseele de zbor 3D pot fi generate pe baza formelor fiecarui copac dupa identificarea acestora. Ulterior, utilizatorii pot efectua o pulverizare eficienta cu Agras T20.


01: Colectarea datelor: Phantom 4 RTK (Pozitionare centimetrica, Colectare precisa de date, Mapare unei suprafete de 100 ha in 25 min.)

02: Planificare: DJI Terra (Mapare in timp real, Reconstructie 2D/3D, Cai de zbor generate cu ajutorul inteligentei artificiale)

03: Gestionarea sarcinilor: Platforma DJI pentru Agricultura (Gestionarea sarcinilor pe distante lungi, Gestionarea dispozitivelor pe distante lungi)

04: Agras T20 (Eficienta operationala imbunatatita, pulverizeaza pana la 12 ha/h)Agricultura Precisa

Pachetele DJI pentru solutiii agricole sunt concepute pentru a monitoriza sanatatea culturilor si pentru a genera proceduri de tratament variabile. P4 Multispectral scaneaza zonele vizate si genereaza diagrame multispectrale care ofera informatii utile asupra sanatatii culturilor si ajuta la formularea hartilor variabile de pulverizare si insamantare. Prin intermediul platformei DJI pentru gestionarea agriculturii, utilizatorii pot accesa fisierele Shapefile DJI Terra si le pot aplica la operatiile de pulverizare si insamantare.


01: Colectarea datelor: Phantom 4 Multispectral (Pozitionare centimetrica, Colectare de date prin senzori multispectrali, Colectare imagistica 47ha intr-un singur zbor)

02: Planificarea terenului: DJI Terra (Mapare NDVI in timp real, Shapefiles agriculturale, Planificarea terenului cu ajutorul inteligentei artificiale)

03: Gestionarea sarcinilor: Platforma DJI pentru gestionarea agriculturii (Gestionarea sarcinilor pe distante lungi, Gestionarea dispozitivelor pe distante lungi)

04: Agras T20 (Agricultura precisa)Specificatii AGRAS T20

PARAMETRII DE ZBOR

Greutate totala (fara baterii): 21.1kg

Greutate standard la decolare: 42.6kg

Greutate maxima la decolare: 47.5kg (la nivelul marii)

Acuratete zbor (cu semnal puternic GNSS): 

- pozitionare D-RTK activa: orizontal: ±10 cm, vertical: ±10 cm

- pozitionare D-RTK inactiva: orizontal: ±0.6 m, vertical: ±0.3 m (modul radar activ: ±0.1 m)

Frecventa de operare RTK/GNSS: RTK: GPS L1/L2, GLONASS F1/F2, BeiDou B1/B2, Galileo E1/E5, GNSS: GPS L1, GLONASS F1, Galileo E1

Consum maxim putere: 8300W

Consum putere in timpul zborului: 6200W (cu o greutate la decolare de 47.5kg)

Autonomie: 15min. (cu o greutate la decolare de 27.5kg cu o baterie de 18.000mAh); 10min. (cu o greutate la decolare de 42.6kg cu o baterie de 18.000mAh)

Unghi maxim de inclinare: 15°

Viteza maxima de operare: 25km/h (7m/s)

Viteza maxima de zbor: 36km/h (10m/s)

Rezistenta viteza maxima a vantului: 29km/h (8m/s)

Plafon maxim de serviciu deasupra nivelului marii: 2.000m

Temperatura recomandata de operare: 0° – 40°C


CADRUL DRONEI

Ampatament maxim diagonal: 1883m

Dimensiuni: 2509×2213×732mm (brate si elice depliate); 110×570×732mm (brate si elice pliate)


SISTEM DE PROPULSIE – MOTOR

Dimensiuni stator: 100×15mm

Greutate: 666g


SISTEM DE PROPULSIE

KV: 75rpm/v

Propulsie maxima: 13.5kg/rotor

Putere maxima: 2400W/rotor

Greutate (o singura elice): 90g


SISTEM DE PROPULSIE – Elice

Diametru × Pitch: 33×9inchi


SISTEM DE PROPULSIE – ESC

Curent maxim pentru functionare (continuu): 40A

Voltaj maxim pentru functionare: 58.8V (14S LiPo)


CAMERA FPV

Camp vizual (FOV): orizontal - 98°, vertical - 78°

Rezolutie: 1280×960 @ 30fps


REFLECTOR FPV

Luminozitate maxima: 12 lux la 5m de lumina directa


SISTEM DE PULVERIZARE

Volum rezervor: 15.1L (maxim 20L)

Sarcina utila: 15.1kg (maxim 20kg)


SISTEM DE PULVERIZARE – DUZE

Model: SX11001VS (standard); SX110015VS (optional); XR11002VS (optional)

Numar duze: 8

Rata maxima de pulverizare: SX11001VS: 3.6L/min; SX110015VS: 4.8L/min; XR11002VS: 6L/min

Dimensiuni stropi: SX11001VS: 130-250μm; SX110015VS: 170-265μm; XR11002VS: 190-300μm (related to the actual working environment, spraying flow, etc.)

Latime pulverizare: 4 – 7m (8 duze, la o inaltime de 1.5 – 3m deasupra culturilor)


SISTEM DE PULVERIZARE – DEBITMETRU

Raza de masurare: 0.25 – 20L/min

Eroare: <±2%

Lichid masurabil: Conductivitate > 50μS/cm (lichidele ca apa sau pesticidele care contin apa)


MODUL RADAR DE INALTA PRECIZIE

Model: RD2428R

Frecventa de operare: CE (Europa): 24.00GHz – 24.25GHz MIC

Consum de energie: 18W

EIRP: MIC / KCC / CE / FCC: < 20dBm

Detectie altitudine si urmarirea terenului:

Detectare distanta altitudine: 1 – 30m

Stabilizarea distantei de lucru: 1.5 – 15m

Inclinare maxima panta: 35°

Sistem de ocolire a obstacolelor:

Detectare distanta altitudine: 1.5 – 30 m

Camp vizual (FOV): orizontal 360°, vertical ±15°

Conditii: Altitudine relativa mai mare de 1.5m, viteza operationala mai mica de 7m/s, distanta de siguranta 2.5m (distanta dintre varful elicei si obstacol, dupa ce aceasta se opreste)

Directia de evitare a obstacolului: Detectare omnidirectionala a obstacolelor opereaza orizontal si acopera 360°

Grad de protectie: IP67


BATERIE INTELIGENTA T20

Model: AB3-18000mAh - 51.8V

Greutate: 6.4kg (aproximativ)

Rata de descarcare: 9C

Grad de protectie: IP54

Capacitate: 18000mAh

Voltaj: 51.8V


RADIOCOMANDA

Model: RM500-AG

Frecventa de operare OcuSync 2.0: 2.4000 – 2.4835GHz; 5.725 – 5.850GHz

Distanta de transmisie efectiva OcuSync 2.0 (fara interferente): SRRC / MIC / KCC / CE: 3km (inaltime operatiune: 2.5m)

Putere de transmisie OcuSync 2.0 (EIRP): 2.4GHz SRRC / CE / MIC / KCC: 18.5dBm

Protocol WIFI: Wi-Fi direct, Wireless display, 802.11a/g/n/ac, Wi-Fi 2×2 MIMO

Frecventa de operare Wi-Fi: 2.4000 – 2.4835GHz; 5.150 – 5.250GHz; 5.725 – 5.850 GHz

Putere de transmisie Wi-Fi: 2.4GHz SRRC/CE: 18.5dBm; 5.2GHz SRRC/FCC/CE/MIC: 14 dBm; CE/KCC: 12dBm

Bluetooth: 4.2

Frecventa de operare Bluetooth: 2.4000 – 2.4835GHz

Putere de transmisie Bluetooth (EIRP): SRRC / MIC / FCC / CE / KCC: 6.5dBm

GNSS: GPS + GLONASS

Ecran dispozitiv: 5.5inchi 1920×1090p; luminozitate: 1000cd/m2, Sistem Android

Memorie RAM: 4GB LPDDR4

Memorie ROM (stocare): 32GB + microSD (suporta card de memorie microSD cu o capacitate de pana la 128GB si viteza de citire/scriere UHS-I grad 3)

HDMI: 1.4

Compatibilitate: Agras T20

Consum de energie: 18W

Temperatura de operare: -10° – +40°C

Temperatura de depozitare: <1 luna: -30° – +60°C; 1-3 luni: -30° – +35°C; 3-6 luni: -30° – +35°C; >6 luni: -30° – +25°C (puterea bateriei integrate intre 40-60%)

Temperatura de incarcare: 5° – 40°C


RADIOCOMANDA – BATERIE INTEGRATA

Tip baterie: 18650Li-Ion (5000mAh @ 7.2V)

Autonomie: 2h

Timp pentru incarcare: 2.5h (folosing USB  standard 12V/2A)

Sursa de incarcare / Voltaj (port USB-A): 5V / 1.5A

Model: WB3 – 4920mAh, 7.6V


RADIOCOMANDA - BATERIE EXTERNA

Tip incarcare: Suporta fast charge prin USB 12V / 2A

Tip baterie: 2S LiPo

Capacitate: 2920mAh

Voltaj: 7.6V

Energie: 37.39Wn
Temperatura de incarcare: 5° – 40°C

Autonomie: 2h


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Producatori