Cumpara acest produs in 5 secunde

Completeaza  formularul cu telefonul si emailul si un reprezentant Gnex te va contacta imediat pentru a confirma comanda

Telefon:
Email:
Cumpara acum
Producător:
Dji
Cod produs: djiterra
Disponibilitate: Lipsa stoc
24.890 Lei

Free shipping


Software DJI Terra, cartografiere 2D & 3D, Advanced / Pro / Electricity

Planifica. Proceseaza. Analizeaza. Executa.


Digitalizeaza lumea din jurul tau

Industria de constructii - Colectati, masurati si analizati datele cu acuratete

Industria infrastructurii - Efectuati cu usurinta inspectii detaliate asupra structurilor complexe

Industria energetica - Efectuati inspectii sigure asupra structurilor verticale, cu optimizatii speciale pentru liniile de inalta tensiune

Siguranta publica - Realizati un tur rapid la fata locului pentru a colecta informatii critice

Agricultura - Obtineti o intelegere aprofundata a terenului dumneavoastra pentru a genera un randament cat mai mare

Survolaj/Supraveghere - Optimizati previzualizarile terenului pentru a imbunatati planificarea fluxului de lucru al echipei


Planuri de misiune

Creati trasee de zbor eficiente folosind actiuni de punct predefinite si parametri ajustabili, cum ar fi altitudinea, viteza, unghiul pasului gimbalului, directia aeronavei si multe altele. Pentru misiuni mai complexe care necesita o atentie mare la detalii, utilizati vizualizarea zborului 3D pentru a proiecta si simula sarcinile pe modelele 3D existente.


Planificarea misiunii pe suprafata de teren

Cu doar cateva apasari pe ecran puteti automatiza misiuni complexe, permitandu-va sa captati fara probleme imagini care pot fi procesate pentru a produce o varietate de harti si modele pentru analize suplimentare si pentru a ajuta la luarea deciziilor.


Planificarea oblica a misiunilor

Cand precizia este esentiala si detaliile sunt vitale pentru operatiunile dumneavoastra critice, optiunea „Oblique” va permite sa captati un set bogat de date 3D, prin reglarea unghiului camerei intr-un unghi inclinat, oferindu-va o vedere mai rapida a structurii.


Planificarea misiunii intr-un coridor

Creati misiuni de zbor automatizate in jurul drumurilor si cailor ferate prin simpla desenare a unei linii pe harta. Reglati setarile misiunii pentru a modifica suprafata totala cartografiata, oferindu-va flexibilitatea de a alege intre crearea de harti 2D si modele 3D de inalta calitate sau prezentari rapide.


Flux de lucru transparent - Rezultate exacte

Eficienta si user experience de neuitat

Importati cu usurinta imagini in timp ce navigati interfata

Procesare in masa de pana la 400 de imagini/1 GB RAM*, reducand la minimum timpul de asteptare intre lucrul pe teren si vizualizarea digitala.

*Capacitatea de procesare de 400 de imagini/1 GB RAM este estimata folosind dimensiunea imaginilor capturate folosind Phantom 4 RTK. Acesta este echivalentul procesarii a 8 gigapixeli de date/1GB RAM.


Cunoasteti si depasiti standardele proiectului dumneavoastra

Genereaza modele de detaliu ortomozaice 2D si modele 3D cu o precizie imbunatatita prin setarea Punctelor de control de la sol (GCP) si a punctelor de control, astfel incat sa puteti masura si inspecta cu usurinta.

Vizualizati un raport de calitate al misiunii dumneavoastra pentru a va asigura ca rezultatele corespund standardelor de precizie impuse.


Compatibilitate si flexibilitate

Convertiti coordonatele hartilor si modelelor in 8.500+ sisteme de coordonate majore, selectand pur si simplu optiunea care se potriveste nevoilor dumneavoastra.

Incorporati date POS, GCP sau ambele seturi de date pentru a crea harti si modele georeferentiate cu o precizie sporita, direct in sistemul de coordonate solicitat de proiect.


Cartografiere 2D

Cartografiere in timp real

Generati rapid, in timp real, un ortomozaic 2D al perimetrului selectat. Nu numai ca este ideal pentru crearea traseelor detaliate de zbor in zonele indepartate, este util si pentru misiunile sensibile din punct de vedere al timpului care necesita luarea rapida a deciziilor la fata locului.


Reconstructie 2D

Generează ortomozaicuri de inalta rezolutie, permitandu-va sa obtineti rezultate de masurare detaliate si precise pentru toate proiectele critice.


Reconstructie multispectrala 2D

Procesați imagini multispectrale pentru a genera harti cu index de vegetatie, inclusiv NDVI si NDRE. Creati harti cu reteta pentru aplicatii cu rata variabila folosind drone Agras ale producatorului DJI pentru a imbunatati randamentul recoltelor, reducand, in acelasi timp, costurile.

*Drone acceptate: P4 Multispectral

Benzi de imagini multispectrale acceptate:

Albastru (B): 450 nm ± 16 nm, verde (G): 560 nm ± 16 nm, rosu (R): 650 nm ± 16 nm,

marginea rosie (RE): 730 nm ± 16 nm, infrarosu aproape (NIR): 840 nm ± 26 nm

Indici de vegetatie suportati: NDVI, GNDVI, NDRE, LCI, OSAVI.


3D Point Cloud* in timp real

Cand eficienta este cheia, redati si vizualizati rapid un nor 3D de puncte din zona deja cartografiata. Luati decizii bazate pe modelul preliminar si verificati imediat deplinatatea sau planificati zboruri pentru cartografiere 3D la fata locului.

*Caracteristica disponibila numai cand utilizati Phantom 4 RTK (telecomanda), Phantom 4 Pro + V2.0 sau Phantom 4 Pro V2.0.


Reconstructia 3D

Obtineti reprezentari precise si realiste ale imprejurimilor dumneavoastra in diferite aplicatii industriale, fie ca este vorba de reconstructia accidentelor, recrearea liniilor electrice subtiri si a structurilor verticale complexe, gestionarea proiectelor majore de construcaii si multe altele. Algoritmii de reconstructie bazate pe CUDA sunt capabili sa prelucreze rapid cantitati mari de date pentru a oferi rezultate de calitate.


Analiza datelor

Masuratori 2D si 3D

Obtineti dimensiuni cheie pe o serie de terenuri cu instrumente de analiza usor de utilizat, care va permit sa obtineti o varietate de date de masurare bazate pe masuratori liniare, de suprafata si volumetrice.

Coordonate:Distanta:

Suprafata:

 

Volum:


Adnotare

Editati etichetele masuratorilor pe modelele existente, care pot fi utilizate pentru raportarea si imbunatatirea comunicarii pe parcursul proiectelor in derulare.


Inspectie foto

Verificati cu atentie fiecare fotografie a modelului, astfel incat sa puteti identifica si evidentia orice elemente critice din lumea reala.


DJI Terra este compatibila cu urmatoarele drone:

- Phantom 4 RTK (Remote controller)

- Phantom 4 Pro V2.0

- Phantom 4 Pro+ V2.0

- Phantom 4 Pro

- Phantom 4 Advanced si Phantom 4


Selectati planul care se pliaza cel mai bine nevoilor dumneavoastra:

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Producatori