Cumpara acest produs in 5 secunde

Completeaza  formularul cu telefonul si emailul si un reprezentant Gnex te va contacta imediat pentru a confirma comanda

Telefon:
Email:
Cumpara acum
Producător:

Cod produs: orangemonkie-03
Disponibilitate: Pre-Order
469 Lei

Free shipping


Foldio3 de la Orangemonkie este un cort de fotografie extra-mare cu iluminare LED incorporata. Acesta este albumul oficial Foldio3 si nu o copie falsa. Foldio3 este fabricat din materiale de inalta calitate si garanteaza o durata lunga de viata. Detaliile speciale asigura cele mai frumoase inregistrari. De exemplu, banda difuzor furnizata. Dimensiunile sunt de 38 x 38 x 38 cm.Foldio2 in practica
Puteti folosi Foldio2 pentru a realiza fotografii si clipuri video, cu benzi LED incorporate, asigurand o iluminare uniforma. Patru fundaluri sunt incluse, pentru a crea un contrast bun cu produsul in orice situatie. Veti primi fundalul spongios, mat, in culorile alb, negru, gri si culoarea verde. Fundalul functioneaza fara probleme de la partea verticala in suprafata orizontala si poate fi schimbat in cateva secunde cu ajutorul magnetilor incorporati. Utilizarea spumei moi, nereflectorizante oferă un fundal uniform fara reflexii.


Led iluminat Foldio2
In partea de sus a lui Foldio2 exista doua benzi LED, care sunt alcatuite din 27 de LED-uri puternice. Temperatura de culoare de 5700 K asigura o reproducere a culorii neutre. Cu doua butoane puteti regla luminozitatea luminii. Iluminatul cu LED-uri functionează la o sursa de curent alternativ, pentru care sunt incluse adaptoarele de alimentare necesare pentru intreaga lume.


Utilizare Foldio2
Foldio2 este potrivit pentru oricine care face fotografii in mod regulat. Fie ca este vorba despre bijuterii, incaltaminte, produse alimentare, electronice sau alte obiecte; Foldio2 ofera o vizualizare neutra, profesionala. In special Foldio2 este recomandat sa se folosească impreuna cu Foldio360. Consultati paragraful de jos pentru aceasta.
Cand este indoit, Foldio2 are o grosime de numai 2,5 cm, ceea ce usureaza transportul. Manerul moale asigura un confort optim. Datorita utilizarii mai multor magneti incorporati, foldio2 poate fi îndoit si scos in doar cinci secunde.


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Producatori