Cumpara acest produs in 5 secunde

Completeaza  formularul cu telefonul si emailul si un reprezentant Gnex te va contacta imediat pentru a confirma comanda

Telefon:
Email:
Cumpara acum
Producător:

Cod produs: jnn-04
Disponibilitate: Lipsa stoc
119 Lei 300 Lei

Free shipping

Camera Endoscop cu WiFi 1200P HD, Waterproof, 5m lungime pentru Android / iOs

Aceasta camera endoscopica wireless WiFi nu numai ca functioneaza cu telefonul smartphone Android (peste Android 4.2) dar si cu dispozitive Iphone iOs (peste 7.0). Acest endoscop va ajuta sa gasiti/reparati cu usurinta ceva cu ambele maini (puneti/montati telefonul in orice loc in fata ochilor dvs.). Am actualizat de asemenea chip-ul WiFi pentru a furniza semnalul puternic si de stabilitate wifi, conectat cu usurinta, este printre cele mai bune endoscoape cu WiFi.

Fara a utiliza un adaptor suplimentar sau un cablu, acest endoscop Wifi poate fi conectat usor cu smartphone-ul prin WiFi. Singurul lucru pe care trebuie sa-l faceti este sa descarcati si sa instalati aplicatia compatibila cu Android sau iOs. Descarcati prin scanara codului QR din manual / cautati "HD SEE" in Goole Play sau in magazinul APP.

Camera de inalta rezolutie: dispune de o camera de 2 megapixeli de 1200p, acest endoscop va ofera o experienta minunata de inregistrare a unui video HD in format AVI sau imagine instatanee in format JPG cu trei rezolutii reglabile 640x480; 1280x720; 1600x1200, scoateti cablul camerei endoscop semi-rigide cu port USB pentru incarcarea produsului.

Lungimea cablului este de 5m, camera are diametru de 8mm cu nivel de protectie IP67 (rezistenta la apa). Aceasta noua camera de inspectie endoscop WiFi dispune de stabilitate, imagine super HD si video.


Specificatii:

Compatibilitate: Android/ iOs

Suporta simultan 3-4 dispozitive pentru a vizualiza imaginile sau inregistrarile video live.

Camera este dotata cu focalizare fixa (nu focalizare zoom) prin urmare pentru a obtine cea mai buna calitate a imaginii, cea mai buna distanta de observare este de aproximativ 1.2 inch - 3.2 inch. Prea mult sau prea aproape pot afecta calitatea imaginii sau video.


Reguli de utilizare:

Porniti reteaua Wifi si va genera un semnal Wifi numit " YPC_**** "

Apoi mergeti la setarile telefonului dvs. Porniti reteaua Wifi si asteptati 5 secunde. Apoi aflati WiFi-ul numit " YPC_**** ", faceti clic pentru a va conecta prin codul de intrare "12345678"/

NOTA: Daca nu a reusit sa se conecteze la wifi, inchideti apoi reporniti reteaua pentru a incerca din nou. Asigurati-va ca WiFi-ul este conectat pe dispozitiv inainte de pasul urmator.

Deschideti apoi aplicatia preinstalata "HD SEE" de pe telefon pentru a utiliza camera (vizualizati live videoclipurile)

Aplicatia "HD SEE" APP poate fi descarcata de pe Google Play sau APP Store prin cautare "HD SEE".

Pentru ce poate fi utilizata:

1: Reparatii si intretinere auto

2: Curatarea si intretinerea locuintelor

3: Educatia stiintifica si explorarea in aer liber

4: Investigarea si intretinerea conductelor de apa

5: Utilizare pentru conducte, constructii, restaurari etc

6: Inspectarea locurilor greu accesibile / greu de vazut


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Producatori