Cumpara acest produs in 5 secunde

Completeaza  formularul cu telefonul si emailul si un reprezentant Gnex te va contacta imediat pentru a confirma comanda

Telefon:
Email:
Cumpara acum
Producător:
Yuneec
Cod produs: gnex-7309128564
Disponibilitate: Lipsa stoc
5.049 Lei

Free shipping

Yuneec Typhoon Q500+ 4 K

Yuneec Typhoon Q500+ 4K este un modul de calitate superioară capabil să captureze imagini spectaculoase. Caracteristicile de top includ modulul de telecomandă ST-10+ 5.5" touch screen cu sistem de operare Android şi sistemul Gimbal CGO3 pe 3 axe capabil să captureze atât imagini 4 K la 30 fps stabilizate excelent cât şi filmare FullHD 1080p la 120 FPS. Gimbalul se poate detaşa şi folosi împreună cu SteadyGrip-ul inclus în pachet, astfel aveţi posibilitatea să-l utilizaţi şi la filmări sau fotografieri de la sol. Împreună cu aplicaţia CGO, puteţi vizualiza în timp real ceea ce vede şi camera, pe un smartphone. Adiţional aveţi controlul şi de pe telefon asupra setărilor tehnice.

Ghid de pornire

Aer şi sol

Sistemul STEADYGRIP™ CGO3 combină Gimbalul de precizie cu 3 axe şi camera Yuneec 4K Ultra HD pentru o experienţă de fotografiere şi filmare video excepţională. Controlul de mişcare al camerei este fin şi permite o precizie superioară, de asemenea este capabil să transmită imaginea în timp real pe SmartPhoneul dumneavoastră.

 

 

Procedurile de înregistrarea la AACR le puteti gasi AICI.

 

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Producatori