Cumpara acest produs in 5 secunde

Completeaza  formularul cu telefonul si emailul si un reprezentant Gnex te va contacta imediat pentru a confirma comanda

Telefon:
Email:
Cumpara acum
Producător:
Walkera
Cod produs: x350pro-05
Disponibilitate: Lipsa stoc
4.000 Lei

Free shipping

Walkera QR X350PRO – Drona cu Radiocomandă Devo F7, Cameră FullHD 1080P şi Gimbal Stabilizator 3D

 
Soluţia completă!
 
Drona Walkera QR X350PRO cu Radiocomandă DEVO F7 FPV şi Gimbal G-3D metalic.
 
Pachetul include şi camera video iLook+ Full HD 1080P. Cu ajutorul acesteia, imaginile pot fi redate în timp real atât pe transmiţător cât şi pe tabletă sau pe telefon.

 

Descriere:

Walkera QR X350PRO Quadcopter este dotat cu o gamă largă de caracteristici care îl fac perfect atât pentru fotografii aeriene cât şi pentru hobby deopotrivă.

Aterizarea este ușoară, are buton de revenire acasă şi sistem GPS de menţinere a altitudinii și pentru stabilizare. QR X350PRO este perfect pentru utilizatorii de toate nivelurile de experienţă. Are mai multe moduri de zbor pentru a se potrivi oricărui tip de utilizator, de la începător până la avansat, acest quad fiind capabil să execute cascadorii, sau pentru cineaşti poate capta imagini aeriene uimitoare cu uşurinţă folosind sistemul video (opțional, se poate folosi şi GoPro). Oricine poate avea succes cu acest simplu de utilizat Quadcopter.

Fiecare detaliu de funcționalitate a fost examinat cu atenție pentru a oferi un raport calitate/preţ foarte bun.

QR X350PRO dispune de un senzor de altitudine sporită, care foloseşte tehnologia GPS pentru a permite poziționarea exactă și, la rândul său, stabilizând poziția de așteptare. La apăsarea unui buton sau la pierderea semnalului, QR X350PRO va reveni la locația de decolare și va ateriza. Comparând caracteristicile şi preţul cu ale altor drone, Walkera este susținută de o calitate superioară dovedită. Este foarte ușor să observăm că QR X350PRO devine rapid unul dintre cele mai performante quadcoptere de pe piață.

Detalii tehnice:

Main Rotor Diameter: 582mm
Main Rotor Blade Length: 232mm
Length: 289mm
Width: 289mm
Height: 205mm
Brushless Motor spec: WK-WS-28-008C
Brushless ESC spec: WST-15A(G/R)
Radiocomanda: DEVO F7 (5.8G) FPV
Battery: 11.1V 5200mAh LiPo
Flight Time: 25-35 mins
GPS control system: DEVO-M
Control Range: 1km-2km
Video Range: 500m-1km

 

Suntem Reprezentantul Oficial şi Unic Importator autorizat din România al companiei Walkera, unul dintre cei mai mari producători de drone din lume.

În anul 2015 am deschis la Cluj primul service autorizat Walkera din România, care permite remedierea într-un timp de 5-7 zile a oricărei probleme, atât software cât şi hardware.

 

Procedurile de înregistrarea la AACR le puteti gasi AICI.

 

Drone
Distanta de zbor 300-1000 m
Senzori de coliziune Nu
Timp de zbor 20-25 minute
Transmisie in timp real Da
Urmarire Da
Marca Walkera
Rezolutie video FullHD 1080P
Rezolutie foto 12MP
Gimbal Da

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Producatori