Cumpara acest produs in 5 secunde

Completeaza  formularul cu telefonul si emailul si un reprezentant Gnex te va contacta imediat pentru a confirma comanda

Telefon:
Email:
Cumpara acum
Producător:
Walkera
Cod produs: ql-1200
Disponibilitate: Pre-Order

Free shipping

Drona Industriala Hibrid Petrol-Electric Walkera QL1200

 

Descriere produs

Timp de zbor: 120 min

Hibrid – Petrol-electric

Camera cu zoom optic 30x

Design pliabil

 

QL 1200 adopta tehnologia avansata a motorului pe benzina si a generatorului integrat de alimentare, care combina avantajele miscarii cu ulei si a energiei electrice. Durata de zbor maxima este de 120 de minute, de patru ori mai mult decat la dronele cu multi-rotor electric, distanta de control este de 72 km.

 

Sistemul de protectie FlightSafety, GPS / GLONASS sau BDS / GLONASS cu doua moduri de pozitionare in siguranta, ofera o platforma de zbor fiabila. Modulul de evitare a obstacolelor in infrarosu, percepe obstacolelor in zbor, reduce accidentele cauzate de erorile operationale.

 

Drona vine echipata cu o camera cu zoom optic de 30x, se poate inspecta obiecte de la 1km distanta. Rezolutia maxima a camerei este de 4k cu 30fps, iar rezolutia foto de 16mp.

 

Cu protectie IP43: Rezistenta la apa si praf. Rezistenta puternica la vant de nivel 6, altitudinea de zbor poate ajunge pana la 2 km. Rezistenta ridicata la interferentele electromagnetice, poate sa efectueze in siguranta inspectia echipamentelor cu radiatii electromagnetice, cum ar fii instalatiile electrice si telecomunicatiile.

 

2.4G / 1.4G transmisie digitala HD, distanta 3-5km.QL 1200 utilizeaza o transmisie digitala de 2,4 G / 1,4 G, o capacitate puternica de combatere a interferentelor, o transmisie stabila si fiabila. Cu o compatibilitate puternica a transmisiei imaginilor, sistemul de transmisie de imagini 1.4G / 4G / 5G poate fi instalat pentru a obtine cel mai bun rezultat al functionarii in functie de cerintele aplicatiilor din diferite regiuni si industrii.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Producatori