Cumpara acest produs in 5 secunde

Completeaza  formularul cu telefonul si emailul si un reprezentant Gnex te va contacta imediat pentru a confirma comanda

Telefon:
Email:
Cumpara acum
Producător:
Xiaomi
Cod produs: tr-xi013
Disponibilitate: Lipsa stoc
3.990 Lei

Free shipping

Trotineta electrica Xiaomi Mijia M365 PRO, Viteza 25km/h, Autonomie 45km, 300W

Autonomie mare
Cu o baterie de capacitate mai mare, de 12.800 mAh (adica aproximativ 474 Wh) fata de vechiul model care avea doar 7.800 mAh. In acest fel s-a marit autonomia de la 30km pana la 45Km (la o singura incarcare) desi nu se recomanda ca sa fie descarcata spre 0% pentru a prelungi viata bateriei. De asemenea greutatea a crescut de la 12.5 kg spre 14 kg, dar asta tocmai datorita bateriei extinse ceea ce inca se pastreaza in zona de comfort, daca se pliaza se poate considera ca este un bagaj mai greu.

Motor mai puternic
Noua trotineta electrica Xiaomi M365 PRO a primit un upgarde si la motor: 300W nominal sau 600W. Acest lucru a permis si abordarea unui teren mai abrupt, cu pante de pana la 20%.

Display color
La capitolul design a ramas cam la fel, dar noul model aduce cateva optiuni in plus. Desi pare identica la exterior, obervam cateva imbunatatiri daca privesti mai atent. Prima dotare extra care poate fi observata este display-ul color de tip LED, fata de vechea generatie care avea doar 4 led-uri ce indicau starea bateriei. Acum, pe display-ul de la Xiaomi M365 PRO se poate observa viteza in timp real, daca este activ sau nu modul ECO, Drive sau SPORT, iluminarea farului LED sau temperatura motorului daca ajunge prea sus este de asmenea semnalizata.

Sistem dublu de franare
Trotineta dispune de o frana de disc pe spate de 120mm si un sistem anti-blocare regenerativ fata E-ABS pentru o franare eficienta.

Specificatii:

Autonomie: 45km
Viteza maxima: 25km/h
Moduri viteza: ECO - 15 Km/h
Standart - 20 Km/h
Sport - 25 Km/h
Putere motor: 300W
Material: aliaj usor din aluminiu
Frane: fata - E-ABS anti-lock; spate - disc 120mm
Greutate: 14,2kg
Sarcina maxima: 100kg
Inclinatie urcare: 20 grade
Dimensiune cauciuc: 8,5 inchi
Baterie: 12.800 mAh
Pliabila: Da
Monitorizare prin aplicatie: Da

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Producatori