Cumpara acest produs in 5 secunde

Completeaza  formularul cu telefonul si emailul si un reprezentant Gnex te va contacta imediat pentru a confirma comanda

Telefon:
Email:
Cumpara acum
Producător:
Thule
Cod produs: pa-001
Disponibilitate: Pre-Order
4.691 Lei

Free shipping

THULE - Excellence XT 

Modelul Excellence XT reprezintă capodopera suedezilor de la Thule în domeniul portbagajelor portabile. Având un design de top, o combinaţie de negru şi argintiu metalizat, o aerodinamică de excepţie, Excellence XT este un portbagaj exclusiv din toate punctele de vedere.

Thule Excellence XT este echipat cu un sistem de iluminat, Thule Box Light, pentru o vizibilitate mai bună în interior. Lumina se activează/dezactivează automat, în momentul deschiderii/închiderii.

Este primul portbagaj portabil care nu mai vine dotat cu chingi de prindere a bagajelor, acestea au fost înlocuite de un nou sistem de stabilizare, mai exact o plasă de fixare ce se tensionează automat în momentul închiderii cutiei.

Bagajele vor fi în siguranţă de acum înainte indiferent că este vorba de curbe sau frânări bruşte, Thule Exccelence XT este dotat în interior cu un material antiderapant.

Închiderea cutiei este centralizată în trei puncte, iar cheia nu poate fi scoasă din încuietoare decât în momentul în care toate punctele sunt perfect închise.

Accesorii: husă de protecţie pe timpul depozitării, sistem de prindere Power-Click, mânere din interiorul capacului care ajută la închiderea cutiei.

 

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Producatori