Cumpara acest produs in 5 secunde

Completeaza  formularul cu telefonul si emailul si un reprezentant Gnex te va contacta imediat pentru a confirma comanda

Telefon:
Email:
Cumpara acum
Producător:
Thule
Cod produs: pa-002
Disponibilitate: Lipsa stoc
3.129 Lei

Free shipping

THULE - Dynamic L 

Noul model Thule Dynamic L este un model mai aerodinamic în comparaţie cu celelalte modele. Având un design sport, se integrează frumos în forma maşinii, datorită poziţionării joase şi a bazei curbate.

Noul sistem de montare rapid Thule PowerClick cu care Dynamic L este dotat, garantează fixarea sigură şi uşoară pe bare cu ajutorul unui limitator de cuplu de strângere. Datorită construcţiei compacte, oferă un spaţiu în plus pentru depozitare, materialul anti-alunecare împiedică mişcarea bagajelor, asigurând mai multă siguranţă în timpul călătoriei. Deschiderea, implicit închiderea se realizează mai uşor datorită mânerului extern, aflat pe capacul cutiei.

Încărcătura maximă admisă de modelul Dynamic L este de 75 KG, siguranţa reprezentând o prioritate. Încărcarea şi descărcarea bagajelor poate fi acum mai uşoară, portbagajul fiind dotat cu un sistem de deschidere Dual-Side, aşadar cutia poate fi deschisă pe ambele părţi ale maşinii.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Producatori