Cumpara acest produs in 5 secunde

Completeaza  formularul cu telefonul si emailul si un reprezentant Gnex te va contacta imediat pentru a confirma comanda

Telefon:
Email:
Cumpara acum
Producător:

Cod produs: asrock-h110
Disponibilitate: Pre-Order
1.245 Lei

Free shipping

Placa de baza ASRock H110 Pro BTC, Socket 1151

Placa de baza ASRock H110 Pro BTC, Socket 1151
 
 
Aceasta placa de baza este conceputa special pentru minerit cripto-moneda digitala, revolutionara, care poate fi utilizata oriunde in lume. Sloturile PCIe de pe placa de baza permit o exploatare rapida a minatului de cripto-monede, in timp ce conectorii suplimentari de alimentare asigura stabilitate avansata pentru sistem.
   
   

PCB de inalta densitate

Nu ai inteles poate niciodata de ce un calculator se teme de apa, H2O, umiditate sau cum altfel vrei sa ii spunem. Si chiar daca poate nu vezi clar apa, de fapt in aer poate exista destula umezeala in exces care iti poate omoara placa de baza incet si in liniste. Nu, placa ta de baza nu se va topi in contactul cu apa, precum o vrajitoare blestemata, dar va muri de scurt-circuit. Din fericire, ASRock a dezvoltat un design al PCB-ului denumit High Density Glass Fabric ce acopera spatiile PCB si protejeaza placa de baza impotriva scurtcircuitelor cauzate de umiditate.

   
   

ELNA Audio Caps

ASRock a implementat condensatori audio ELNA pe placile de baza mainstream si entry-level! In comparatie cu condensatorii traditionali acesti condensatori ofera pierderi de energie de numai 3uA. Un element cheie in reducerea semnificativa de zgomot c ear putea satisface chiar si cei mai selective melomani.

   

Solid Capacitor Design

ASRock a implementat condensatori solizi la aceasta placa de baza. Cu acesti condensatori, placa de baza poate functiona mai stabil si se asigura o durata mai lunga de viata.

   

Suporta DDR4 2133

Suporta cele mai noi modulele de memorie DDR4, oferind performante extreme!

   

Gigabit LAN

Aceasta placa de baza ASRock utilizeaza un chip Realtek gigabit LAN pentru conexiuni internet rapide.

   

Live Update & APP Shop

ASRock APP Shop este realizat pentru comoditatea utilizatorului. Oferim aplicatii variate si suport software pentru descarcare utilizatorilor. Se poate optimiza si actualiza cu usurinta sistemul cu ASRock APP Shop.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Producatori