Cumpara acest produs in 5 secunde

Completeaza  formularul cu telefonul si emailul si un reprezentant Gnex te va contacta imediat pentru a confirma comanda

Telefon:
Email:
Cumpara acum
Producător:
Canon
Cod produs: 70-200mm
Disponibilitate: Pre-Order
6.623 Lei

Free shipping

Obiectiv foto Canon EF 70-200mm f/2.8L USM

 

Descriere produs
 
Un obiectiv cu adevarat versatil, EF 70-200mm f / 2.8L USM este un zoom Canon din seria L care acopera o gama flexibila de lungimi focale telefoto. Dincolo de gama de televizoare de la distanta pana la medie, aceasta lentila este caracterizata si de diafragma maxima constanta f / 2.8 constanta, ceea ce permite un control remarcabil asupra adancimii campului si beneficii in conditii de iluminare dificile. Sprijinirea versatilitatii este un design optic sofisticat, care utilizeaza patru elemente de dispersie extrem de scazute pentru a suprima fringarea culorilor si aberatiile cromatice in intreaga gama de zoom pentru claritate ridicata. De asemenea, a fost aplicata o acoperire Super Spectra care ajuta la reducerea luminozitatii si stralucirii lentilelor pentru un contrast mai mare si neutralitatea culorii.
 
Completand optiunile sale active, acest 70-200mm f / 2.8 ofera de asemenea un inel de tip USM si un mecanism de focalizare interna pentru o performanta rapida, silentioasa si precisa a focalizarii automate, precum si o suprasarcina de focalizare manuala permanenta. In plus, este inclus un guler de trepied rotativ detasabil pentru utilizarea stabila a obiectivului deasupra unui trepied sau monopod.
 
Caracteristici:
 
- Zoom-ul panoramic de telephoto este conceput pentru DSLR mount-uri Canon EF, dar poate fi de asemenea utilizat cu modele APS-C unde ofera o gama de distanta focală echivalenta de 112-320 mm.

- O diafragma clara constanta f / 2,8 permite o performanta consistenta in intreaga gama de zoom si ofera un control notabil asupra profunzimii campului pentru lucrul cu tehnici de focalizare selectiva.

- Patru elemente de sticla cu dispersie ultra-redusa reduc decolorarea culorilor si aberatiile cromatice pentru o claritate ridicata si o fidelitate a culorii.

- Diafragma cu opt bile rotunjite contribuie la o calitate placută a focalizarii, care beneficiaza de o profunzime superficiala a campului si de tehnici de focalizare selectiva.

- In calitate de membru al seriei L, această lentila este sigilata impotriva prafului si a umezelii pentru a lucra in conditii de mediu dificile.


*Acest produs se aduce doar pe comanda, iar termenul de livrare fiind intre 2 si 8 zile. 

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Producatori