Cumpara acest produs in 5 secunde

Completeaza  formularul cu telefonul si emailul si un reprezentant Gnex te va contacta imediat pentru a confirma comanda

Telefon:
Email:
Cumpara acum
Producător:
Nikon
Cod produs: 16-80mm
Disponibilitate: Pre-Order
4.749 Lei

Free shipping

Obiectiv foto Nikon AF-S DX Nikkor 16-80mm f/2.8-4E ED VR

 

Descriere produs

 

Faceti fotografii si videoclipuri care nu sunt decat obisnuite cu acest obiectiv Nikon AF-S DX NIKKOR de inalta rezolutie 16-80mm f / 2.8-4E ED VR de ultima generatie. Cu o diafragma rapida f / 2.8-4, stabilizare a imaginii VR si tehnologie avansata a obiectivelor Nikon, aceasta acopera vederi panoramice la portret cu o calitate absolut stralucitoare a imaginii. O lentila ideala pentru a documenta viata de zi cu zi, transmite un sentiment de loc, blogging, lumina slaba, video HD si multe altele.

FUNCTII: O lentila de zi cu zi care nu este decat obisnuita - Faceti cunostinta cu cel mai usor obiectiv cu zoom de 5x din lume cu o deschidere f / 2.8-4 , care este excelent pentru inmuierea elementelor prefabricate sau a fundalurilor si evidentierea subiectului. Pe o camera DX, gama zoom-ului este echivalenta cu obiectivul Nikon FX de 24-120mm (format 35mm), un capat in multe pungi pentru camera. Nivel de performanta in formatul DX - Eliberati puterea Nikon DSLR de inalta rezolutie. Nano Crystal Coat elimina practic efectul de stralucire, in timp ce elementele din sticla cu dispersie redusa si Aspherical reduc aberatiile de culoare si sporesc claritatea si contrastul.

Capturati culori vibrante, tonuri bogate si un nivel de detaliu care este uluitor. 4 opriri de reducere a vibratiilor - In situatii de lumina scazuta, stabilizarea imaginii VR de 16-80 mm va permite sa fotografiati manual pana la 4 viteze de declansare mai lenta pentru a aduna mai mult din lumina disponibila fara a cauza neclaritatea. Exista chiar si un mod VR specializat pentru trepied, primul pentru acest domeniu de zoom *, care elimina efectele vibratiilor trepiedului.

Diafragma electromagnetica de mare viteza - DSLR-urile DX si FX ale Nikon pot îngheta actiunea cu viteze rapide de fotografiere continua; acest obiectiv poate tine pasul. Un mecanism specializat de diafragma electromagnetica functioneaza in sincronizare precisa cu obturatorul camerei pentru un control de expunere fiabil in timpul secventelor de mare viteza. Suprafata inovatoare de protectie a fluorului de la Nikon - facand mai usor sa stergeti apa, murdaria si murdaria, elementele lentilelor din fata si din spate au un strat exclusiv de fluor al Nikon. Aceasta tehnologie de acoperire extraordinara trebuie sa fie considerată a fi credibila.*Acest produs se aduce doar pe comanda, iar termenul de livrare fiind intre 2 si 8 zile. 

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Producatori