Cumpara acest produs in 5 secunde

Completeaza  formularul cu telefonul si emailul si un reprezentant Gnex te va contacta imediat pentru a confirma comanda

Telefon:
Email:
Cumpara acum
Producător:
Nikon
Cod produs: N70-200mm
Disponibilitate: Pre-Order
13.773 Lei

Free shipping

Obiectiv foto Nikon 70-200mm F2.8 AF-S E FL ED VR [2016]

 

Descriere produs

 

De ani de zile, obiectivul Nikon 70-200 f / 2.8 a fost punctul de referinta pentru lentilele zoom telefoto rapida, fara egal pentru lumina slaba, sport, salbaticie, concerte, nunti, portrete si fotografiere de zi cu zi. Aceasta noua versiune ia aceasta performanta legendara la nivelul urmator, cu aceeasi calitate a imaginii, care a facut-o un obiectiv pretios de profesionisti si de pasionati deopotriva. Indiferent daca fotografiati un DX DSLR, cum ar fi D500 sau o unitate de putere FX, cum ar fi D5, AF-S NIKKOR 70-200mm f / 2.8E FL ED VR va va duce la inaltimi noi.

Caracteristici

 

Distanta minima de focalizare - 3,6 ft (1,1 m)

Lamele de diafragma: 9

Caracteristicile imbunatatite de urmarire AF si de control al expunerii, precum si modul VR Sport, se imbina pentru a oferi posibilitati exceptionale de fotografiere in serie. O constructie optica cu totul noua asigura performante superioare de la o margine la alta a imaginii. Iar acoperirea cu nanocristale de la Nikon reduce eficient formele dublate si petele luminoase. Constructia este usoara, gratie utilizarii unui element din sticla de fluorina, dar in acelasi timp rezistenta.*Acest produs se aduce doar pe comanda, iar termenul de livrare fiind intre 2 si 8 zile. 

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Producatori