Cumpara acest produs in 5 secunde

Completeaza  formularul cu telefonul si emailul si un reprezentant Gnex te va contacta imediat pentru a confirma comanda

Telefon:
Email:
Cumpara acum
Producător:
Nikon
Cod produs: nikon24-70mm
Disponibilitate: Pre-Order
10.559 Lei

Free shipping

Obiectiv Foto Nikon AF-S 24-70mm f/2.8E ED VR

 

Descriere produs
 
Modelul AF-S NIKKOR 24-70mm f / 2.8E ED VR imbunatateste aproape orice aspect al accelerarii predecesorului sau, viteza, consistenta, control si durabilitate, plus tehnologia de stabilizare a imaginii pentru reducerea vibratiilor - si rezultatele sunt uimitoare. Un obiectiv teleobiectiv cu unghi larg si foarte scurt, caracterizat de o diafragma constanta f / 2.8 si o diafragma electromagnetica, designul optic revizuit incorporeaza un element unic de dispersie asferica, in plus fata de trei dispersii asferice, si un element cu indice de refractie ridicat pentru a reduce aberatiile si distorsiunile cromatice pe intregul interval de zoom. Impreuna cu un DSLR de inalta rezolutie de inalta rezolutie Nikon si pentru a atinge noi nivele de claritate si claritate.
 
De la munca la studio la misiunile din teren, la evenimentele din mediul inconjurator, la fotografiile HD, la urmarirea momentului decisiv, veti sti mereu ce obiectiv sa apucati.  Precizie optica la marginea cadrului - O prima pentru lentilele NIKKOR, o noul element Aspherical Extra-Low Dispersion (ASP / ED) este asociat cu elementele traditionale AS, ED și HRI pentru un nou nivel de precizie optic.
 
Fotografiile si videoclipurile au un echilibru frumos de claritate si efecte de estompare moale, practic fara apelare, fantoma, coma, aberatie cromatica sau sferica, chiar si la marginea din afara a cadrului. Pentru cei care se bucura de calitatea imaginii, AF-S NIKKOR 24-70mm f / 2.8E ED VR ofera o versatilitate, o viteza si o durabilitate de 24-70mm, fiind locul dulce al gamei de zoom pentru multi fotografi, excelent pentru totul de peisaje si studioul lucreaza la nunti si evenimente de presa. Fereastra constanta f / 2.8 permite viteze mai mari de declansare sa inghete actiunea rapida, face o blanda bokeh frumoasa si se comporta stralucit la lumina scazuta. Adaugati o diafragma electromagnetia pentru controlul rapid al expunerii automate, plus protectia stratului de fluor al lui Nikon pe geamul din fata si din spate, si aveti cea mai buna forta de munca pentru aproape orice situatie.
 

*Acest produs se aduce doar pe comanda, iar termenul de livrare fiind intre 2 si 8 zile. 
 
 

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Producatori