Cumpara acest produs in 5 secunde

Completeaza  formularul cu telefonul si emailul si un reprezentant Gnex te va contacta imediat pentru a confirma comanda

Telefon:
Email:
Cumpara acum
Producător:
Canon
Cod produs: EF-85mm
Disponibilitate: Pre-Order
2.015 Lei

Free shipping

Obiectiv foto Canon EF 85mm f/1.8 USM

 

Descriere produs

Un obiectiv teleobiectiv foarte practic, cu o delimitare superba si portabilitate, obiectivul Canon EF de 85 mm produce imagini clare si clare la toate deschiderile. Prin intermediul simularilor pe computer, obiectivul a fost proiectat pentru a oferi o blur de fundal frumos, oferind astfel subiectului o imagine clara. Monitorul ultrasonic de tip inel (USM) si diafragma rapida f / 1,8, in acelasi timp, ajuta focalizarea subiectului in vizor. Si deoarece grupul de lentile din fata nu se roteste in timpul focalizarii, efectele speciale ale filtrului nu sunt afectate. Cel mai bine, obiectivul cu zoom standard - cu unghiul natural de vedere si perspectiva - capteaza clar obiectul, facandu-l excelent pentru portrete si imagini care necesita o profunzime naturala a campului. Ca si in cazul tuturor obiectivelor Canon, obiectivul are o garantie de un an.
 
Specificatii
 
Distanta focala: 85 mm
Diafragma maxima: 1: 1,8
Constructia lentilelor: 9 elemente in 7 grupe
Unghi diagonal de vedere: 28 de grade (la 30 de picioare)
Reglare focalizare: Sistem de focalizare spate cu USM
Cea mai apropiata distanta de focalizare: 2,8 metri
Dimensiune filtru: 58mm
Dimensiuni: 3 inch in diametru

Un obiectiv teleobiectiv foarte practic, cu o delimitare si o portabilitate superba. Imaginile sunt clare si clare la toate deschiderile. Prin intermediul simularilor pe calculator, obiectivul a fost proiectat pentru a oferi o blur de fundal frumos. Deoarece grupul frontal al lentilelor nu se roteste in timpul focalizarii, efectele speciale ale filtrului nu sunt afectate.
Sharp. Usoare. Receptiva. Acestea sunt doar cateva adjective care descriu acest teribil telefotograf cu lungime portret. Cu un USM tip inel puternic si o diafragmă rapida f / 1,8, subiectul focalizeaza cu zec in vizor. Este minunat pentru toate tipurile de lucru care solicita o putere telefotografica moderata, dar vine in propria sa situatie in conditii de lumina scazuta si ofera un avantaj de viteza de 1/3 trepte fata de obiectivul de 100 mm f / 2 USM.
Un obiectiv teleobiectiv mediu cu o diafragma mare aduce subiectul mai aproape, creeaza o estompare excelenta a fundalului, ofera o gama mai mare de blit si permite o viteza mai mare a obturatorului pentru a ingheta actiunea. Un obiectiv standard cu zoom, cu unghiul natural de vedere si perspectiva, capteaza clar obiectul, fara efecte speciale. Cu toate acestea, puteti utiliza lentilele standard in moduri creative, variind distanta subiectului, diafragma si unghiul.


*Acest produs se aduce doar pe comanda, iar termenul de livrare fiind intre 2 si 8 zile. 
 
 

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Producatori