Cumpara acest produs in 5 secunde

Completeaza  formularul cu telefonul si emailul si un reprezentant Gnex te va contacta imediat pentru a confirma comanda

Telefon:
Email:
Cumpara acum
Producător:
Canon
Cod produs: C-70-200mm
Disponibilitate: Pre-Order
3.359 Lei

Free shipping

Obiectiv foto Canon EF 70-200mm f/4 L USM

 

Descriere produs

Canon EF 70-200mm f / 4L USM  va ajuta sa capturati actiunea indepartata a sporturilor rapide sau mariti-o pentru un portret intim cu obiectivul teleobiectiv Canon EF 70-200mm. Acest obiectiv de inalta performanta L-series se remarca prin caracteristici precum o deschidere maxima f/4, un sistem de focalizare interna si un monitor ultrasonic de tip inel (USM). Ultimele doua caracteristici se combina pentru a oferi focalizarea automata rapida si linistita - o prioritate pentru multi fotografi amatori si profesionisti. In plus, fotografii pot atasa si utiliza un filtru circular de polarizare fara dificultate, deoarece elementul frontal al obiectivului nu se roteste in timpul focalizarii.
 
Specificatii:
 
Distanta focala: 70-200mm
Diafragma maxima: 1: 4,0
Constructia lentilelor: 16 elemente în 13 grupe
Unghi diagonal de vedere: 34 până la 12 grade
Reglare focalizare: Sistem de focalizare interna cu USM
Cea mai apropiata distanta de focalizare: 3,9 metri
Sistemul de zoom: tip rotativ
Dimensiune filtru: 67mm
Dimensiuni: 3,0 inch în diametru, 6,8 cm lungime

Un obiectiv profesionist cu zoom L, cu dimensiuni reduse si greutate redusa, pentru aplicatii in care portabilitatea este importanta. Super optic, combina un element Fluorite cu doua elemente din sticla UD pentru un contrast si o performanta deosebita. Inelul sau tip USM este rapid, silentios si permite focalizarea minima integrala, precum si cea mai apropiata MF de oricare dintre modelele seriei L de 70-200. Este, de asemenea, compatibil cu EF Extenders 1.4x II si 2x II si accepta un guler optional de accesorii trepied.
Izolati partea interesanta
Ochiul tinde sa vada intregul, mai degraba decat partile individuale. De asemenea, vede ceea ce este aproape si nu ceea ce este departe. Prin a atrage atentia asupra acelor lucruri ratate de ochi, puteti crea multe imagini interesante. Ar putea fi grimasa unui atlet, gratarul unei masini clasice sau o fata impotriva unui fundal neclar. Obiectele telefotografice pot, de asemenea, sa comprime imagini pentru a genera efecte dramatice. Esti limitat doar de imaginatia ta.


*Acest produs se aduce doar pe comanda, iar termenul de livrare fiind intre 2 si 8 zile. 

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Producatori