Cumpara acest produs in 5 secunde

Completeaza  formularul cu telefonul si emailul si un reprezentant Gnex te va contacta imediat pentru a confirma comanda

Telefon:
Email:
Cumpara acum
Producător:
Canon
Cod produs: C-50mm
Disponibilitate: Pre-Order
7.391 Lei

Free shipping

Obiectiv foto Canon EF 50mm f/1.2L USM 

 

Descriere produs

Obiectivul Canon EF 50mm f / 1.2L USM este o lentila standard pentru camerele digitale SLR Canon. Obiectivul este potrivit pentru orice situatie de fotografiere, cu un tip de acoperire lentile si de constructie, care sunt optimizate pentru a minimiza si palele luminoase ce aparitiile fantomatice apare frecvent atunci cand lentilele sunt utilizate cu camere digitale. Lentila ofera, de asemenea, o deschidere foarte mare, care produce o profunzime a campului si tipul de neclaritate de fundal moale, atat de iubit de fotografii de pretutindeni. Obiectivul de inalta performanta, rezistent la intemperii, ofera toată rezolutia si contrastul imaginii superbe pe care le asteptati intr-un obiectiv Canon L Series.
 
Specificatii 
 
Distanta focala: 50mm
Diafragma maxima: f / 1.2
Constructie obiectiv: 8 elemente în 6 grupuri
Unghi de vizualizare diagonal: 46 grade (cu camere full-frame)
Reglare focalizare: AF cu manual full-time
Cea mai apropiata distanta de focalizare: 1.48 picioare
Dimensiune filtru : 72mm
Dimensiuni: 3.4 mm in diametru si 2,6 inch lungime
 
EF 50mm f1.2L USM este un nou obiectiv standard inegalabil oferind o deschidere foarte mare pentru o adancime de camp ingust si neclaritate de fundal moale, atat de iubit de fotografii de pretutindeni . Modelul EF 50mm f1.2L USM este potrivit pentru orice situatie de fotografiere; invelisul sau lentile si de constructie sunt optimizate pentru a minimiza si palele luminoase ce aparitiile fantomatice apare frecvent atunci cand lentilele sunt utilizate cu camere digitale. Acest obiectiv de inalta performanta, rezistent la intemperii, ofera toata rezolutia si contrastul imaginii superbe pe care le asteptați intr-un obiectiv Canon L-Series.


*Acest produs se aduce doar pe comanda, iar termenul de livrare fiind intre 2 si 8 zile. 

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Producatori