Cumpara acest produs in 5 secunde

Completeaza  formularul cu telefonul si emailul si un reprezentant Gnex te va contacta imediat pentru a confirma comanda

Telefon:
Email:
Cumpara acum
Producător:
Canon
Cod produs: C-24-70mm
Disponibilitate: Pre-Order
9.599 Lei

Free shipping

Obiectiv foto Canon EF 24-70mm f/2.8L II USM

 

Descriere produs

Respectand cerintele din ce in ce mai mari ale calitatii imaginii pe care le aduce fotografia digitala, reproiectatul EF 24-70mm f / 2.8L II USM este cea mai recenta actualizare a faimosului model L de serie EF, restabilind un nou standard pentru optica superba, constructie durabila de inalta calitate si performanta in lentile zoom profesionale. Un obiectiv standard cu zoom, cu o deschidere mare pe toata lungimea focala. Dispunand de cele mai recente progrese in designul lentilelor optice, acesta utilizeaza un element de lentila Super UD si doua elemente de lentila UD care ajuta la minimizarea aberatiilor cromatice la periferie la unghi larg, precum si reducerea neclaritatii culorii in jurul marginilor subiectului. In plus, doua tipuri de lentile asferice sunt combinate pentru a ajuta la reducerea aberatiilor sferice pe întreaga suprafata a imaginii, precum si prin gama completa de zoom. Suprafetele de acoperire optimizate ale obiectivului ajuta, de asemenea, la asigurarea unui echilibru exceptional al culorilor.
Obiectivul este echipat, de asemenea, cu o diafragma circulara cu 9 labe pentru fundatii frumoase, moi. Un procesor USM tip ring si un procesor de mare viteza cu algoritmi AF optimizati permit autofocalizarea silentioasă si rapida. Construit pentru rigorile utilizarii profesionale, precum si pentru a satisface numarul crescut de fotografii disponibile cu fotografie digitala, acesta este construit cu o etansare imbunatatită a prafului si rezistenta la apa, in timp ce invelisurile cu fluor pe suprafetele frontale si din fata ale lentilelor contribuie la reducerea murdaririi, a frotiurilor si a amprentelor digitale. O parghie de blocare a zoom-ului blocheaza pozitia de marire la capatul larg pentru transportul sigur in timp ce este atasat la o camera EOS DSLR deasupra umarului.
 
Specificatii
 
- Distanta focala si diafragma maxima: 24-70mm, 1: 2.8.
- Constructia obiectivului: 18 elemente in 13 grupe.
- Unghi diagonal de vedere: 84 ° - 34 °.
- Reglarea focalizarii: Focalizare interna cu USM.
- Distanta maxima de focalizare: 0,38 m / 1,25 ft.
- Sistem de zoom: tip rotativ.
- Dimensiune filtru: 82mm.
- Greutate: 805 g
 

*Acest produs se aduce doar pe comanda, iar termenul de livrare fiind intre 2 si 8 zile. 

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Producatori