Cumpara acest produs in 5 secunde

Completeaza  formularul cu telefonul si emailul si un reprezentant Gnex te va contacta imediat pentru a confirma comanda

Telefon:
Email:
Cumpara acum
Producător:
Canon
Cod produs: C16-35mm
Disponibilitate: Pre-Order
11.423 Lei

Free shipping

Obiectiv foto Canon EF 16-35mm f/2.8L III USM 

 

Descriere produs

Canon EF 16-35mm f/2.8L III USM este un zoom superangular dedicat aparatelor foto Canon Full Frame, oferind un unghiul de cuprindere extrem de genros, alaturi de o luminozitate exceptionala. 

Aceste lucruri recomanda Canon EF 16-35mm f/2.8L III USM pentru cadrele largi, peisaj, fotografie de grup, arhitectura, facand acest obiectiv o piesa importanta in trusa orcarui fotograf.

Acest obiectiv va ofera o calitate exceptionala a imaginii, multumita elementelor optice cu dispersie scazuta, a elementelor asferice si a multiplelor tratamente. Luminozitatea excelenta F2.8 si distanta focala de 16-35mm va ofera o versatilitate extraordinara intr-o serie variata de contexte pentru fotografiere.

Canon EF 16-35mm f/2.8L III USM poate fi folosit deopotriva pe aparatele foto cu senzor format APS-C cat si pe cele Full Frame sau pe film.

Obiectivul dispune de o constructie robusta si un sistem complex de garnituri, conferindu-i rezistenta la umiditate si praf. 

 Diafragma maxima: f/2.8
 Diafragma cu 9 lamele rotunjite
 Tratament antireflex
 Izolat la umezeala si praf
 Tratament cu fluorina
 Motor ultrasonic (USM)*Acest produs se aduce doar pe comanda, iar termenul de livrare fiind intre 2 si 8 zile. 

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Producatori