Cumpara acest produs in 5 secunde

Completeaza  formularul cu telefonul si emailul si un reprezentant Gnex te va contacta imediat pentru a confirma comanda

Telefon:
Email:
Cumpara acum
Producător:
Moza
Cod produs: aircross2-pr
Disponibilitate: Lipsa stoc
2.399 Lei

Free shipping
Stabilizator Moza AirCross 2 Professional Kit pentru DSLR, Mirrorless, Pocket Cinema Camera

Tehnologia integrata de aliaj de magneziu permite stabilizatorului Moza AirCross 2 sa aiba o performanta robusta la doar 950g, reusind sa obtina cadre cinematice fara cusur folosind o singura mana. Cu ajutorul unui motor superior, stabilizatorul poate suporta o greutate de 3.2kg, fiind capabil sa sustina majoritatea camerelor DSLR sau Mirrorless de pe piata.


Specificatii

Greutate: 950g

Greutate suportata: 3.2kg

Compatibilitate: o varietate mare de camere si lentile

Viata bateriei: 12h

Timp de incarcare: 1.5h

Moduri multiple de filmare

Panou de control intuitiv: smart wheel, ecran OLED, declansator inteligent

Setari usoare: auto-tuning, design blocare 3 axe, mod vertical montabil pe orice ecosistem MOZA: iFocus-M, Slypod, si multe alte accesorii.


Sistem de alimentare Moza 2.0

Bateria de mare capacitate de 3000mAh ofera stabilizatorului MOZA AirCross 2 o durata de viata a bateriei de pana la 12 ore si poate fi incarcata complet in doar 1,5 ore cu un incarcator rapid de 18W. Bateria are propria interfata de incarcare USB si poate fi incarcata de la o sursa de alimentare externa. Simplu si convenabil, poate fi utilizat oricand si oriunde. Trei iesiri multi-CAN cu o alimentare de 7.8V pot alimenta camere de luat vederi si alte accesorii.


Inception Mode 3.0

Modul Inception imbunatatit ofera acum rotatie automata, ajustari ale vitezei si control al unghiului. Nu mai este necesar controlul manual al joystick-ului in timpul inregistrarii.


FPV Mode

Apasati de trei ori butonul stang pentru a intra in FPV Mode, accesand astfel o miscare sincronizata de 360 de grade.


Sport Gear Mode

Cu ajutorul acestui mod de inregistrare, puteti capta cu usurinta actiuni sportive sau miscari rapide.


Control al mimicii miscarilor

Folosind un smartphone, puteti controla miscarea stabilizatorului MOZA AirCross 2, cu ajutorul comutatorului somatosenzorial intern, astfel incat fiecare axa poate fi controlata independent pentru a imita miscarea telefonului. De asemenea, puteti ajusta sensibilitatea miscarii gimbalului, permitand mai mult control si precizie pentru fiecare lovitura.


Object tracking

Montati smartphone-ul deasupra camerei, coordonati-va cu aplicatia Moza pentru a sincroniza imaginea telefonului cu cea a camerei, si selectati tinta de pe interfata aplicatiei pentru urmarirea obiectelor. Efectuarea unei singure prelungiri este acum posibila.


Advanced Shooting Modes

  • Timelapse

  • Motion timelapse

  • Motion control

  • Panorama.


Design cu blocare in 3 axeSuportă prinderea verticală
Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Producatori