Cumpara acest produs in 5 secunde

Completeaza  formularul cu telefonul si emailul si un reprezentant Gnex te va contacta imediat pentru a confirma comanda

Telefon:
Email:
Cumpara acum
Producător:
Dji
Cod produs: act2-02
Disponibilitate: Lipsa stoc
289 Lei

Free shipping
Modul de alimentare pentru DJI Action 2 (Power module)

 

Acest modul creste autonomia bateriei camerei Action 2 si dispune si de un slot pentru card microSD incorporat, cu posibilitatea de a putea fi utilizat cu un microfon extern. Cu blocarea magnetica, acest modul care poate fi inlocuit instantaneu, poate fi atasat la unitatea camerei, permitandu-va sa profitati mai mult de camera Action 2. Cand este conectat, Action 2 poate filma pana la 180 de minute, astfel incat sa va puteti bucura pe deplin de inregistrare.

Atentie! Power module nu este rezistent la apa sau la praf si trebuie folosit numai cu carcasa submersibila pentru activitati subacvatice.

 

SPECIFICATII:

Dimensiuni: 39 × 41.6 × 21.4 mm

Greutate: 56.6 g

Baterie integrata, tip acumualtor LiPo 2S

Capacitate acumulator: 1.300 mAh

Energie: 5 Wh

Voltaj: 7.7 V

Temperatura optima de operare: 0° - 40°C

Temperatura optima pentru incarcare: 5° – 60°C

Autonomie maxima: Camera + Power module - 180 de minute (testat in mediu controlat folosind o rezolutie de 1080p@30fps pentru inregistrare video (Power Reserve) cu stabilizarea electronica a imaginii dezactivata)

Timp de incarcare: Camera + Power module - aprox. 90 de minute (testat in mediu controlat folosing un adaptor USB 5V/2A)

 

PACHETUL CONTINE:

1 × Modul de alimentare (Power module) pentru DJI Action 2

 

COMPATIBILITATE:

DJI Action 2

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Producatori