Cumpara acest produs in 5 secunde

Completeaza  formularul cu telefonul si emailul si un reprezentant Gnex te va contacta imediat pentru a confirma comanda

Telefon:
Email:
Cumpara acum
Producător:
Jjrc
Cod produs: jjrc-06
Disponibilitate: Lipsa stoc
99 Lei

Free shipping
MiniDrona JJRC - H8 MINI
  • Despre H8 MINI putem spune că are toate caracteristicile pentru o aeronavă construită pe 4 axe, acestea fiind un mare plus pentru poziţionarea în aer şi pentru fiabilitate, controlul devenind astfel mult mai uşor. Cu o tehnologie 2,4 G şi cu ajutorul radiocomenzii, H8 MINI este foarte uşor de controlat, având chiar şi posibilitatea de a se rostogoli 360 de grade, printre alte efecte, surprinzând plăcut oamenii. 

 

  • Luminile cu care H8 MINI este dotată, fac aparatul să semene cu o stea foarte strălucitoare, atunci când doriţi să zburaţi pe timpul nopţii.

 

  • Bateria de care H8 mini dispune, este de 3.7V şi are o capacitate de 150mAh, oferindu-i 7 minute de zbor fără probleme, ciclul complet de reîncărcare poate ajunge până la 40 de minute, aproximativ. Minidrona H8 poate fi controlată de la o distanţă de până la 150 de metri.

 

  • Designul pentru H8 este unul conceput pentru siguranţă, având apărătoare pentru elice, rezistenţa la impact fiind mai bună. 

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Producatori