Cumpara acest produs in 5 secunde

Completeaza  formularul cu telefonul si emailul si un reprezentant Gnex te va contacta imediat pentru a confirma comanda

Telefon:
Email:
Cumpara acum
Producător:

Cod produs: cs-0056
Disponibilitate: Lipsa stoc
790 Lei

Free shipping

Microcamera Spion Wi-Fi IP P2P Ascunsa in Ceas De Birou, Senzor Miscare, 32Gb, 1080p

Ceasul spion de birou (CCSWIIP119), aparut in luna octombrie a anului 2015, cu cameră spion WiFi IP P2P Full HD 1080p integrată, include 3 functii: 

  • DVR (înregistrare)
  • Wi-Fi (posibilitate de a vizualiza live direct de pe smartphone sau de pe tableta)
  • IP (vizualizare de oriunde din lume cu ajutorul conexiunii la internet)

Ceasul are un design inovativ, asigurând camerei un plus pentru discreţie. Funcţiile clasice unui ceas digital, precum: afişare oră, dată, alarmă, toate fiind active, iar lentila fiind foarte bine mascată şi perfect integrată în designul ceasului. 

Senzor de mişcare integrat

Unghiul de deschidere al lentilei este foarte mare, de 120 de grade şi este sensibil la detecţia de mişcare activând automat înregistrarea video. Filmarea la detecţia de mişcare permite economisirea memorie, a bateriei şi în acelaşi timp uşurează vizualizarea înregistrărilor (înregistrează doar atunci când există activitate în apropierea dispozitivului).

Tehnologie Wi-Fi Ip

Camera spion este dotată cu o tehnologie Wi-Fi IP P2P ce permite vizualizarea imaginilor direct pe telefon, tabletă sau computer, dacă vă aflaţi la o distanţă de 70 de metri de cameră. Sau dacă în încăpere există un router wireless cu o conexiune la internet, minicamera se poate conecta direct la router şi va rezulta o cameră IP ce vă permite monitorizarea ei de oriunde din lume.

Camera

Rezoluţia Video este Full HD 1920x1080P, de o calitate superioară, iar memoria internă suportată este un card micro-SD de până la 32GB. Microcamera are funcţia de stampare a înregistrărilor, prin urmare, pe fiecare înregistrare sunt imprimate data şi ora la care aceasta a fost realizată. Funcţia foto este comandabilă direct din aplicaţia mobilă, iar fotografiile au o rezoluţie de 4032x3024 pixeli.

Sunet

Microfonul integrat are o rază de acţiune de până la 6 metri şi oferă înregistrări video şi audio sincronizate, aşadar este perfect pentru încăperi de până la 35 de metri pătraţi.

Autonomie acumulator

Acumulatorul încorporat în ceas asigură o autonomie în filmare de 14 ore, dar marele plus este că minicamera poate funcţiona şi atunci când este conectată la priză şi va rezulta o cameră spion cu autonomie nelimitată.

 

Specificaţii Tehnice:

Rezoluţie video

 HD 1920x1080P compresieh264

Format video

AVI

Frame

25/30fps

Unghi lentilă

120 grade

Senzor de mişcare

DA (activabil/dezactivabil)

Microfon

Încorporat

Memorie

Suportă card micro-sd de până la 32 Gb (neinclus)

Filmare în infraroşu

DA

Iluminare minimă

0 Lux

Capacitate acumulator

2400 mAh

Acumulator în funcţionare

până la 14 ore

Sistem de operare smartphone

iOS sau Android

Sistem de operare computer

Windows, Mac X OS

Web Browser

IE7 sau mai mult , Chrome, Firefox, Safari etc.

Voltaj încărcare acumulator

DC 5V 1A

Temperatura de lucru

-10°C to 60°C

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Producatori