Cumpara acest produs in 5 secunde

Completeaza  formularul cu telefonul si emailul si un reprezentant Gnex te va contacta imediat pentru a confirma comanda

Telefon:
Email:
Cumpara acum
Producător:
Dji
Cod produs: mavic2e-sc
Disponibilitate: Lipsa stoc
13.350 Lei

Free shipping


DJI Mavic 2 Enterprise ZOOM cu Smart Controller

Extindeti-va capabilitatile in operatiuni de proximitate cu Mavic 2 Enterprise - instrumentul dvs. la indemana care este gata de a fi desfasurat la capriciul dispunerii dvs. - oriunde, oricand.

Plumb fara limite. Lucrati dincolo de granitele voastre. Deblocati posibilitatile de zbor cu un port extins 1, care va permite sa conectati dispozitive suplimentare pe drona, ajutandu-va sa efectuati la cel mai bun mod intr-o varietate de misiuni critice.


Siguranta dvs. in timpul zborului. Prioritatea noastra de varf!

De la decolare pana la aterizare, am imbunatatit modul in care interactionati cu drone si cu mediul, asigurandu-va ca aveti un zbor sigur si productiv in orice moment.


Pur si simplu introduceti parola pentru a avea acces la dispozitiv si toate functiile acestuia.

Aceasta modalitate intuitiva de a va conecta la dispozitivul dvs. asigura accesul sigur la dispozitivul dvs. de stocare si stocarea datelor la bord, prevenind astfel scurgerea informatiilor sensibile.


Intotdeauna in domeniul cunoasterii spatiului dvs. aerian imediat.

Evitati pericolele pe cer cu DJI AirSense, care va imbunatateste siguranta spatiului aerian, oferindu-va alerte de pozitionare instantanee in timp real in aeronavele cu echipaj in apropriere.


Zboara in siguranta!

FlightAutonomy imbunatatit va ofera senzor de obstacole omnidirectional2, un sistem avansat de detectare alcatuit din 8 vizoare cu rezolutie inalta si 2 senzori infrarosii plasati pe partile laterale ale aeronavei. Rezultatul? Un set puternic de senzori care determina viteza si distanta relativa dintre aeronava si un obiect, astfel incat sa puteti zbura si sa mutati cu mai multa stabilitate decat oricand intr-o larga de medii deschise si complexe.


Imagine rafinata pentru utilizare tactica si practica

Sistemul de imagistica a fost dezvoltat avand in vedere doua obiective: asistarea pilotilor in misiuni de proximitate si asigurarea faptului ca datele capturate sunt mai relevante si mai sigure decat oricand.

Stati aproape de actiune - dar departe de pericol. Mavic 2 Enterprise este echipat cu o camera de zoom optic 2x, cu zoom digital 3x, care va permite sa lucrati in misiuni de proximitate, fara a va face rau.


Datele pe care le puteti pastra cu incredere

La fel ca dispozitivul dvs. iOS sau Android, inregistrarea temporala GPS inregistreaza timpul si data la care sunt realizate imaginile, astfel incat sa puteti utiliza datele pentru aplicatiile la nivel de industrie, unde acuratetea este esentiala si calendarul este vital.


Oriunde mergi. Puterea este intodeauna cu tine

Destul de subtire pentru a fi transportat oriunde si proiectat pentru a face fata oricaror sarcini - de fiecare data cand va solicita o taxa.


Aplicarea legii

Utilizati datele capturate pentru a mentine siguranta publica si a va proteja comunitatea.


Interventii de urgenta

Localizati persoanele disparute si raspundeti tactil in situatii de urgenta.


Inspectarea retelei electrice

Efectuati in siguranta inspectii asupra infrastructurilor critice, urcand sarcini de intretinere de rutina.


Inspectia turnului

Efectuati inspectii cu siguranta sporita si eficienta sporita.


Inspectarea podurilor

Vedeti imaginea mai mare in structuri complexe, fara a va apropia prea mult de activ.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Producatori