Cumpara acest produs in 5 secunde

Completeaza  formularul cu telefonul si emailul si un reprezentant Gnex te va contacta imediat pentru a confirma comanda

Telefon:
Email:
Cumpara acum
Producător:

Cod produs: miops-07
Disponibilitate: Pre-Order
649 Lei

Free shipping

Miops Splash este primul kit de automatizare a picaturilor de apa din lume, care va permite sa faceti fotografii minunate de picaturi de apa. Sistemul Splash controleaza alimentarea cu apa, camera si blitul extern pentru a asigura un rezultat reusit. Operati sistemul cu o aplicație gratuita pe telefonul dvs. iPhone sau Android. Cu aplicatia ati setat dimensiunea picaturilor de apa si indicati la ce moment se declansează blitul si camera foto.


Utilizare Miops Splash

Fotografiile cu picatura de apa sunt o adevarata opera de arta. Datorita formelor si modelelor imprevizibile, creati fotografii care trebuie incadrate. Jucati cu diferite tipuri si culori de lumina, comutati intre fundaluri si reglati dimensiunea picaturilor de apa. Cu Miops Splash este mai usor decat oricand sa obtii un rezultat impresionant. Miops Splash functioneaza pe o baterie inlocuibila de 23 A, care dureaza pana la 3000 de picaturi.


Compatibilitate Miops Splash

Conectati Miops Splash cu aparatul foto folosind unul dintre cablurile potrivite. Veti gasi aceste cu accesoriile optionale. De asemenea, este posibil sa utilizati selectorul de cablu pe pagina de control de la distanta; va vom arata apoi cablul potrivit pe baza tipului de camera.


Inclus:

1x Miops Splash

1x cablu de sincronizare Flash


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Producatori