Cumpara acest produs in 5 secunde

Completeaza  formularul cu telefonul si emailul si un reprezentant Gnex te va contacta imediat pentru a confirma comanda

Telefon:
Email:
Cumpara acum
Producător:
InprisWay
Cod produs: inprisway01
Disponibilitate: Lipsa stoc
399 Lei 500 Lei

Free shipping

Telecomandă control pentru smartphone 5 în 1 - InprisWay

Cu InprisWay poți sta conectat și să conduci în siguranță.

InprisWay incorporează comenzi rapide și recunoaștere vocală precisă pentru a aduce un control rapid și eficient asupra telefonului și aplicațiilor tale preferate. Nu este nevoie să strigi propoziții lungi cu speranța că sistemul te va auzi corect și nici nu să atingi telefonul sau să îți iei ochii de la drum sau mâinile de pe volan.Mesaje (WhatsApp + SMS)

Ascultă și răspunde la mesajele tale cu răspunsuri predefinite sau înregistrează un mesaj, filtrează mesajele contactelor (listă albă/listă neagră)


Navigație

3 moduri de a schimba destinațiile de navigare în siguranță: faceți click pe comenzile rapide bazate pe locurile preferate, funcția noastră unică de scurtătură vocală sau utilizând controlul nostru vocal contextual.


Apeluri

Acceptați și efectuați apeluri telefonice către persoanele de contact preferate folosind comenzile rapide de click sau alegeți un contact din agenda dvs. cu un control vocal inteligent.


Muzică

InprisWay oferă locații bazate pe posturi de radio online. puteți selecta o stație radio din cele 4 posturi preferate sau orice altă stație, folosind o comandă vocală inteligentă.


Aplicațiile tale favorite

Lansați aplicațiile preferate ale șoferului (Spotify, Deezer etc.) și operați-le ușor trecând de la interfața InprisWay la modul universal.


Dispozitivul poate fi prins cu ușurință de:

  • volanul mașinii;

  • ghidonul motocicletei;

  • ghidonul bicicletei;

  • ghidonul trotinetei electrice.Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Producatori