Phone

+40 364 43 11 33


Luni-Vineri: 9:00 - 18:00
Review-uri pe categorii
media
24.01.2018

Prevederi legale de care trebuie sa țină cont posesorii de drone


Atunci cand vine vorba despre zborul cu drone, legislatia din nu este foarte clara si este intr-o continua schimbare, asadar, cei care sunt pasionati de aparatele de zbor si le folosesc in scopuri profesionale, pot intampina cateva dificultati.

Citeste mai mult
14.11.2017

Sfaturi utile pentru fotografia cu drone. Cum obții poza perfectă?

Evolutia fotografiei este una extrem de interesanta si rapida. Daca in urma cu 20-30 de ani, abia reuseam sa obtinem fotografii color, astzi le obtinem la rezolutii impresionante si putem sa o facem din zbor cu ajutorul unor drone de buna calitate.

Din ce in ce mai multi fotografi profesionisti au la indemana o drona pe care o folosesc pentru a obtine imagini de ansamblu si exista o multime de fotografi incepatori care incearca marea cu degetul.

Daca vrei sa incepi sa fotografiezi cu drona, iata o serie de sfaturi utile:


Citeste mai mult
media
07.11.2017

Idei inedite despre cum sa îți folosești drona

Zborul cu drona poate sa fie o pasiune extrem de interesanta si de antrenanta, insa poate sa se transforme si intr-o activitate extrem de utila. Daca in trecut, drona era destinata strict misiunilor militare, astazi orice persoana o poate folosi, iar cei mai inventivi dintre oameni au descoperit o multime de activitati interesante pe care le pot duce la bun sfarsit folosindu-se de acest obiect zburator:

Citeste mai mult
media
31.10.2017

Drona de pescuit, noua soluție pentru a prinde pestele perfect

Pasionatii de pescuit au la indemana o noua ustensila care ii ajuta sa momeasca si sa prinda capturi numai bune de tras in poza. Aceasta noua ustensila este drona, care a reusit sa isi gaseasca utilitatea in foarte multe domenii, cum ar fi vanatoarea, agricultura sau fotografia de nunta.

Citeste mai mult
media
30.10.2017

Afla cum sa îți protejezi drona, încă de la primul zbor!

Zborul cu drona poate să fie extrem de placut si poate sa aduca o multime de beneficii. Totusi, pentru un pasionat incepator, acesta poate sa fie si periculos. Pericolul nu este pentru persoana care controleaza drona, ci pentru aparatul in sine.

Daca nu vrei sa iti distrugi drona inca de la primul zbor, iata cateva sfaturi care te vor ajuta sa o protejezi si sa te bucuri de ea cat mai mult timp.Citeste mai mult
25.09.2017

Un singur roman si-a asigurat drona pe care o are in proprietate platind 500 de euro pe an
Un singur roman si-a asigurat drona pe care o are in proprietate platind 500 de euro pe an, ceea ce inseamna despagubiri din partea companiei de asigurari, de 300.000 de euro, in cazul in care acest aparat cade si provoaca decesul unei persoane, a declarat joi proprietarului dronei, Octavian Isaila, din Medias (judetul Sibiu).

"Asigurarea de raspundere civila imi asigura raspunderea civila pana la un milion de euro si asigurarea Casco imi asigura valoarea echipamentului. Asiguratorul suporta raspundere civila pana la un milion de euro sau 300.000 in caz de deces, in cazul in care cade la cineva in cap. Sunt acoperite si riscurile de razboi si legate de terorism", a explicat Octavian Isaila.

Citeste mai mult
01.09.2017

O privire mai atentă la noul Mavic Pro Platinum

    DJI a lansat noul Mavic Pro Platinum. Probabil că aveți multe întrebări despre acest produs nou. De exemplu, cum Mavic Pro Platinum depășește clasicul Mavic Pro? Va fi mai ușor de utilizat? Cum rămâne cu aparatul foto? Deci, fără ezitare, să aruncăm o privire mai atentă la Mavic Pro Platinum și să răspundem la toate întrebările.

 


Citeste mai mult
25.08.2017

Prima ţară care lansează serviciul de transport cu drone. Ce scop nobil are iniţiativa


Rwanda a lansat astăzi, în prezenţa preşedintelui Paul Kagame, primul serviciu naţional de livrări cu drone din lume, în cadrul unei ceremonii desfăşurate în districtul Muhanga.

Guvernul din Rwanda va utiliza dronele pentru a transporta sânge către 21 de centre de transfuzii situate în jumătatea de vest a ţării. Prin intermediul acestui serviciu pot fi acoperite, la cerere, până la 150 de zboruri zilnice.

Citeste mai mult
14.08.2017

M.I.T dezvolta drona care rezista in aer timp de 5 zile.

Lunile trecute inginerii de la MIT au lansat JUNGLE HAWK OWL in camp deschis dintr-o auto-utilitara. Cu un diametru de 7m, impresionantul prototip se preconizeaza ca poate survola in aer - atentie -timp de 5 zile.

Citeste mai mult
media
media
media
media
media
media
media
10.07.2017

Lansarea noului DJI Spark

Vestea cea mare la evenimentul “The size of the Moment” din New York, a fost dupa cum era de asteptat, lansarea noului DJI Spark. Cel mai mare producator de drone a dat lovitura anul trecut cu pachetul Back-Pack DJI Mavic Pro, iar acum, sase luni mai tarziu, cu Drona DJI Spark. Alaturata produsului anterior, DJI Spark face ca DJI Mavic Pro sa para masiv.

Dimensiunile ei sunt reduse iar pretul ei incepe de la 599 Euro. Pretul este surprinzator pentru o companie ca DJI, insa nici nu se poate clasifica drept low-cost, comparandu-se cu dronele de ocazie care au aparut pe piata in ultimii ani.


Pentru detaliile complete accesati pagina produsului aici.

Citeste mai mult