LUNA CADOURILOR!!! Vezi oferta

Phone

0364 431133


Luni-Vineri: 9:00 - 18:00
media
26.11.2020

DJI Mini 2 vs Mavic Mini - Care este mai buna?

Odata cu lansarea noului Mavic Mini 2, DJI a oferit clientilor sai o drona pentru incepatori de calitate si mai inalta, capabila sa se mentina in fata modelelor mai mari si mai puternice. Dar care este diferenta cu adevarat intre acest Mini 2 cu originalul Mavic Mini?

Citeste mai mult
media
19.11.2020

Tot ce trebuie sa stii despre DJI Mini 2

DJI a agitat industria fotografiilor aeriene odata cu lansarea Mini 2, cea mai usoara si portabila drona de pe piata. Drona DJI Mini 2 cantareste aproximativ cat un mar, dar o dimensiune portabila nu inseamna ca drona nu este puternica. DJI Mini 2 are o rezolutie video 4K si un zoom 4x la 1080p, cu captare de fotografii RAW si JPEG.

Citeste mai mult
media
17.07.2020

Descopera lumea din adancurile apei cu FIFISH V6

Fifish V6 de la OYSEA este primul ROV directional OMNI de dimensiuni compacte cu camera 4K UHD. Va permite sa treceti dincolo de granitele voastre creative si sa explorati marea lume subacvatica fara limite. 


Citeste mai mult
media
10.07.2020

Recomandari cand alegi o casca de protectie

Nu exista reguli specifice de la nicio institutie pentru castile de protectie, desi mai multe organizatii au stabilit instructiuni utile. In acest articol vei afla standardele de siguranta pentru casca, tipurile de casca si ce ar trebuie sa cautati la o casca cand va hotarati sa o achizitionati.

Citeste mai mult
media
02.07.2020

Osmo Pocket - cea mai cool camera de buzunar

Vlog-urile moderne, cu editarea lor stransa si multe fotografii, necesita multa precizie si rabdare pentru a filma, iar aici apare o camera precum Osmo Pocket.


Citeste mai mult
media
22.06.2020

Adevaratele beneficii ale utilizarii dronelor

Vanzarile de drone sunt in crestere cu fiecare an care trece si tot mai multe persoane imbratiseaza ideea de a detine astfel de dispozitive. Cu toata aceasta atentie, aceste drone dobandesc utilizari si aplicatii toti mai practice si inovatoare.


Citeste mai mult
media
12.06.2020

Afla cum iti poti proteja drona, inca de la primul zbor!

Zborul cu drona poate sa fie extrem de placut si poate sa aduca o multime de beneficii. Totusi, pentru un pasionat incepator, acesta poate sa fie si periculos. Pericolul nu este neaparat pentru persoana care controleaza drona, ci pentru aparatul in sine. 

Citeste mai mult
media
03.06.2020

DJI Ronin SC - un gimbal accesibil pentru videografii in devenire si nu numai

Desi este cunoscut mai ales pentru drone, producatorul DJI are si o linie extinsa de accesorii pentru camere. Unul dintre cele mai recente este stabilizatorul de camera numit Ronin SC.

Citeste mai mult
media
27.05.2020

Osmo Action vs. GoPro Hero7 Black

In urma cu cativa ani, GoPro a incercat sa intre in afacerea cu drone alaturi sau impotriva DJI, insa nu a mers atat de bine. In 2019, DJI a apelat la gazonul GoPro odata cu lansarea primei sale camere de actiune, 350 USD DJI Osmo Action. Rezultatul? Nu este la fel de bun ca Hero7 Black, dar respira chiar pe gatul GoPro.

Citeste mai mult
media
20.05.2020

Ce poate inseamna Matrice 300 RTK pentru dronele de consum?

Cei de la DJI au anuntat recent lansarea noului Mavic Air 2, apoi a urmat o noua drona comerciala, Matrice 300 RTK, impreuna cu prima serie de camere hibrid multisenzor, Zenmuse H20. Daca doriti sa stiti ce va face DJI in continuare cu linia sa de drone pentru consumatori, nu ezitati sa cautati mai departe decat in seria sa de intreprindere.

Citeste mai mult