Phone

0364 431133


Luni-Vineri: 10:00 - 19:00
media
17.03.2021

Merita sa cumperi noua drona DJI FPV?

Majoritatea dronelor de consum va permit sa transmiteti videoclipuri de la camera lor la o aplicatie de pe telefon sau tableta, astfel incat sa puteti vedea ce vede drona. Cu toate acestea, mai putin frecvente sunt kiturile de drone cu FPV sau ochelari. 

Citeste mai mult
media
18.12.2020

Tot ce trebuie sa stii despre OM 4

Daca doriti sa va imbunatatiti abilitatile de filmare, nu aveti nevoie de o camera mai buna, ci de o modalitate mai buna de a tine camera care este deja in buzunar. Aici intervine DJI OM4.

Citeste mai mult
media
10.12.2020

DJI Pocket 2 - Continut uimitor cu o singura mana

Noul DJI Pocket 2 a ajuns! Bazandu-se pe succesul Pocket-ului original, DJI Pocket 2 pastreaza aceeasi versiune mica, dar adauga o functionalitate si mai mare pentru creatori.

Citeste mai mult
media
26.11.2020

DJI Mini 2 vs Mavic Mini - Care este mai buna?

Odata cu lansarea noului Mavic Mini 2, DJI a oferit clientilor sai o drona pentru incepatori de calitate si mai inalta, capabila sa se mentina in fata modelelor mai mari si mai puternice. Dar care este diferenta cu adevarat intre acest Mini 2 cu originalul Mavic Mini?

Citeste mai mult
media
19.11.2020

Tot ce trebuie sa stii despre DJI Mini 2

DJI a agitat industria fotografiilor aeriene odata cu lansarea Mini 2, cea mai usoara si portabila drona de pe piata. Drona DJI Mini 2 cantareste aproximativ cat un mar, dar o dimensiune portabila nu inseamna ca drona nu este puternica. DJI Mini 2 are o rezolutie video 4K si un zoom 4x la 1080p, cu captare de fotografii RAW si JPEG.

Citeste mai mult
media
17.07.2020

Descopera lumea din adancurile apei cu FIFISH V6

Fifish V6 de la OYSEA este primul ROV directional OMNI de dimensiuni compacte cu camera 4K UHD. Va permite sa treceti dincolo de granitele voastre creative si sa explorati marea lume subacvatica fara limite. 


Citeste mai mult
media
10.07.2020

Recomandari cand alegi o casca de protectie

Nu exista reguli specifice de la nicio institutie pentru castile de protectie, desi mai multe organizatii au stabilit instructiuni utile. In acest articol vei afla standardele de siguranta pentru casca, tipurile de casca si ce ar trebuie sa cautati la o casca cand va hotarati sa o achizitionati.

Citeste mai mult
media
02.07.2020

Osmo Pocket - cea mai cool camera de buzunar

Vlog-urile moderne, cu editarea lor stransa si multe fotografii, necesita multa precizie si rabdare pentru a filma, iar aici apare o camera precum Osmo Pocket.


Citeste mai mult
media
22.06.2020

Adevaratele beneficii ale utilizarii dronelor

Vanzarile de drone sunt in crestere cu fiecare an care trece si tot mai multe persoane imbratiseaza ideea de a detine astfel de dispozitive. Cu toata aceasta atentie, aceste drone dobandesc utilizari si aplicatii toti mai practice si inovatoare.


Citeste mai mult
media
12.06.2020

Afla cum iti poti proteja drona, inca de la primul zbor!

Zborul cu drona poate sa fie extrem de placut si poate sa aduca o multime de beneficii. Totusi, pentru un pasionat incepator, acesta poate sa fie si periculos. Pericolul nu este neaparat pentru persoana care controleaza drona, ci pentru aparatul in sine. 

Citeste mai mult