Phone

+40 364 43 11 33


Luni-Vineri: 9:00 - 18:00
Review-uri pe categorii
14.08.2017

M.I.T dezvolta drona care rezista in aer timp de 5 zile.

Lunile trecute inginerii de la MIT au lansat JUNGLE HAWK OWL in camp deschis dintr-o auto-utilitara. Cu un diametru de 7m, impresionantul prototip se preconizeaza ca poate survola in aer - atentie -timp de 5 zile.

Citeste mai mult
media
media
media
media
media
media
media
10.07.2017

Lansarea noului DJI Spark

Vestea cea mare la evenimentul “The size of the Moment” din New York, a fost dupa cum era de asteptat, lansarea noului DJI Spark. Cel mai mare producator de drone a dat lovitura anul trecut cu pachetul Back-Pack DJI Mavic Pro, iar acum, sase luni mai tarziu, cu Drona DJI Spark. Alaturata produsului anterior, DJI Spark face ca DJI Mavic Pro sa para masiv.

Dimensiunile ei sunt reduse iar pretul ei incepe de la 599 Euro. Pretul este surprinzator pentru o companie ca DJI, insa nici nu se poate clasifica drept low-cost, comparandu-se cu dronele de ocazie care au aparut pe piata in ultimii ani.


Pentru detaliile complete accesati pagina produsului aici.

Citeste mai mult
media
media
media
media
14.05.2017

Ce drona imi cumpar?

Va prezentam drona DJI Phantom 4 PRO Plus


Cu un senzor de 3 ori mai mare decat modelul Phantom 4, imaginile sunt captate la o rezolutie de 20 megapixeli, iar clipurile 4K@ 60Fps. Alt avantaj pe care il ofera este prezenta senzorilor de evitare a obstacolelor prezenti pe toate cele 4 laturi precum si timpul de zbor ce a fost marit pana la 30 de minute. 


Pentru detaliile complete vizitati pagina produsului aici.

Citeste mai mult