Phone

+40 364 43 11 33


Luni-Vineri: 9:00 - 18:00
Review-uri pe categorii
media


Noi, cei de la Gnex, iubim cele mai noi tehnologii si in acelasi timp iubim natura. Tocmai de aceea, in momentul in care am descoperit trotinetele electrice am fost extrem de incantati. In oferta noastra poti gasi o serie de modele de la E-Twow, care se remarca prin constructia robusta si prin calitatile excelente care te ajuta sa ajungi cu usurinta dintr-o parte in alta a orasului, fara sa iei parte la traficul infernal.

Incantarea noastra iti poate fi transmisa si tie, mai ales dupa ce descoperi principalele caracteristici ale unui astfel de produs si beneficiile pe care le aduce.


Prin ce se remarca trotinetele E-TWOW?


  • Sunt ecologice. Functioneaza pe baza energiei electrice si au un consum redus.

  • Au o autonomie generoasa. Pot sa circule fara probleme pe distante de pana la 35 de km, ceea ce inseamna ca poti merge in fiecare zi la munca si inapoi, fara nicio probleme.

  • Sunt pliabile. Usor de depozitat si usor de transportat, acestea au dimensiuni reduse si o greutate ce nu depaseste 10.9 kg.

  • Incarcare rapida. Un astfel de produs se incarca in doar 3 ore.

  • O multime de alte dotari atractive. Suspensii fata si spate, frane de foarte buna calitate, claxon, si faruri cu LED care asigura intensitate constanta ori de cate ori calatoresti noaptea.


De ce sa iti cumperi o trotineta electrica?


Pare destul de greu sa renunti la confortul automobilului, insa o trotineta electrica te poate convinge ca este cea mai buna solutie pentru tine. Avantajele sale sunt uriase atat pentru sanatatea fizica, cat si pentru cea mentala.

In primul rand, economisesti foarte multi bani. Un astfel de mijloc de transport costa aproximativ 3000 de lei si are un consum redus de energie. Similar unei cafele, pt 1000 km parcursi

In functie de distanta pe care o ai de parcurs pana la munca, poti sa economisesti si timp suficient de mult. Cele mai importante avantaje pe care le obtii conducand o astfel de trotineta sunt faptul ca protejezi natura si ca iti protejezi sanatatea. Chiar daca este electrica iti solicita ceva miscare si te ajuta sa te bucuri mult mai mult de fiecare moment al calatoriei.

Cel mai probabil, trotinetele electrice, hoverele si seagway-urile sunt viitorul transportului urban, asadar, ai sansa de a fi un adevarat pionier :).

  • Oct 08, 2017
  • Comentarii: 0
Comentarii: 0

Nu sunt comentarii

Lasa un mesaj

Adresa de email nu va fi publicata. Campurile obligatorii sunt marcate*