Phone

+40 364 43 11 33


Luni-Vineri: 9:00 - 18:00
Review-uri pe categorii

Daca obisnuiesti sa mergi cu masina la munca, trebuie sa recunosti ca fiecare dimineata si fiecare seara aduna frustrari. Nimanui nu ii place sa stea ore intregi la semafor, fara nicio posibilitate de scapare. Sa lasam masina pentru vacante si pentru iesirile din oras si sa incercam sa gasim solutii mai ieftine, mai eficiente, mai rapide si mai elegante pentru micile calatorii urbane.

Din fericire, solutii sunt nenumarate si nu ne referim doar la transportul in comun, care nu este nici el cel mai atractiv.

Tehnologia ne dezvaluie o serie de solutii inedite de transport, unele pe care le cunoastem pe totii, dar care aduc mici detalii futuriste si altele cu totul si cu totul noi.


Bicicletele electrice


Sunt multi oameni care iubesc sa pedaleze, insa daca nu vrei sa arzi prea multe calorii in drum spre munca, poti opta pentru o bicicleta electrica. Mult mai ieftina decat o masina, aceasta iti permite sa circuli cu pana la 30 de km pe ora si are o autonomie de aproximativ 60 de km. Este o solutie foarte buna, mai ales daca alegi o bicicleta pliabila, ce poate fi transportata cu usurinta.


Trotineta electrica


Daca bicicleta ti se pare prea greoaie si greu de parcat sau depozitat, o trotineta s-aru putea sa ti se para mult mai atractiva. De regula, trotinetele au autonomii ceva mai mici ( 30-40 de km ) si pot circula cu pana la 35 de km pe ora, insa iti pot oferi si ele o eficienta superioara.Hoverboard


Este un dispozitiv interesant si unul dintre cele mai ieftine transportoare personale. Este mai greu de controlat, pentru inceput, insa odata ce te obisnuiesti cu el il vei considera drept o extensie a picioarelor tale. Cu un hoverboard te deplasezi mai repede, fara efort si fara a te stresa in trafic.


Monociclu


In Japonia, monociclurile sunt extrem de populare, oamenii folosindu-le zilnic pentru a se deplasa dintr-o parte in alta. In Romania, succesul acestor produse este unul timid, insa flexibilitatea lor poate sa il contureze din ce in ce mai puternic.


Cert este ca, daca vrei sa te deplasezi intr-un mod sanatos si eficient, o poti face fara masina. Ai nevoie de o investitie minima si de putina inspiratie!

  • Sep 29, 2017
  • Comentarii: 0
Comentarii: 0

Nu sunt comentarii

Lasa un mesaj

Adresa de email nu va fi publicata. Campurile obligatorii sunt marcate*