Phone

+40 364 43 11 33


Luni-Vineri: 9:00 - 18:00
Review-uri pe categorii

  DJI a lansat noul Mavic Pro Platinum. Probabil că aveți multe întrebări despre acest produs nou. De exemplu, cum Mavic Pro Platinum depășește clasicul Mavic Pro? Va fi mai ușor de utilizat? Cum rămâne cu aparatul foto? Deci, fără ezitare, să aruncăm o privire mai atentă la Mavic Pro Platinum și să răspundem la toate întrebările.


Mavic Pro Platinum VS Mavic Pro
    Mavic Pro Platinum vine într-o culoare de platină chic. În comparație cu Mavic Pro, acesta poate zbura mai mult și mai silențios, oferindu-vă o experiență de zbor mai mare.


    Acesta aplică tehnologia FOC (Field Oriented Control) cu o unitate sinusoidală. Cu noua tehnologie FOC și propulsoare dedicate de reducere a zgomotului 8331, nivelul decibelilor Mavic Pro Platinum este scăzut. În testarea în aer liber, s-a constatat că Mavic Pro Platinum ar putea zbura relativ liniștit, deoarece nivelul său de zgomot a fost cu 60% mai mic decât Mavic Pro.
    Eficiența generală de operare a Mavic Pro Platinum este de asemenea mărită. S-a zburat Mavic Pro și Mavic Pro Platinum în același scenariu. S-a dovedit că Mavic Pro Platinum ar putea zbura până la 30 de minute (la o viteză constantă de 25 km / h fără vânt) datorită sistemului de propulsie îmbunătățit, care este cu 3 minute mai lung decât timpul maxim de zbor al Mavic Pro. Utilizând tehnologia de transmisie a imaginii OcuSync HD, Mavic Pro Platinum oferă o distanță maximă de transmisie de 7 km (compatibilă cu FCC, fără interferențe) și o previzualizare în timp real de 1080p, făcând zborul tău și mai distractiv.


    Mavic Pro Platinum utilizează un sistem de vizualizare descendent ca Mavic Pro. Când întâmpinați obstacole (cu modele clare și lumini suficiente) în fața acestuia, drona se va deplasa automat pentru a evita accidentele. Sistemul de vizualizare descendent permite aeronavei să se deplaseze cu exactitate atunci când zboară în interior sau în spatii restranse (cu modele clare și lumini suficientă) în cazul în care nu există nici un semnal GPS.

Mavic Pro Platinum este echipat cu cel mai mic gimbal stabilizat în trei axe, astfel încât puteți avea un efect stabil și neted de fotografiere. Camera de mișcare profesională poate capta clipuri video C4K și imagini de 12 M pixeli RAW sau JPEG. Cu un obiectiv de 28 mm f / 2,2 și timp de expunere de 8 secunde, puteți înregistra orice doriți oricând.
Cu elice pliabile, este atât de ușor de transportat Mavic Pro Platinum. Mărimea aeronavei pliate este de 83x83x198 mm, iar greutatea este de 743 g, făcând-o suficient de mică pentru a ajunge peste tot.Mavic Pro Platinum FAQ


1.Care sunt principalele diferențe dintre Mavic Pro Platinum și Mavic Pro?


Timpul maxim de zbor al Mavic Pro Platinum este prelungit la 30 de minute, iar timpul maxim de zbor este de 27 de minute.

Nivelul zgomotului este redus cu 4 dB (reducere de 60%) atunci când se află la o distanță de 1 m de drona.

Mavic Pro Platinum moștenește toate funcțiile Mavic Pro.2. Poate fi folosit acumulatorul Mavic Pro Platinum împreună cu Mavic Pro?


da3. Este efectul de reducere a zgomotului la fel ca în modul S, în modul P și în modul Tripod?


da4. Mecanismul de pliere se uzează și va trebui înlocuit?


Mecanismul de pliere a fost testat pentru a dura cel puțin 5000 de ori. Este puțin probabil ca acesta să se uzeze în timpul vieții Mavic Pro Platinum.5. Este Mavic Pro Platinum impermeabil?


Nu. Pe măsură ce șasiul Mavic Pro Platinum este scăzut la sol, decolați și aterizați în zone adecvate, care sunt plane și fără bălți.6. Care este dimensiunea smartphone-urilor care pot fi montate pe telecomandă?


Telecomanda poate monta smartphone-uri între 6.5-8.5mm și lungime de până la 160mm, fără carcasă telefonică. Telefoanele și tabletele mai mari decât acestea nu se potrivesc cu suportul dispozitivului telecomenzii.7. Pot folosi un cablu USB obișnuit pentru a conecta telefonul mobil și telecomanda?


Da, puteți introduce cablul USB obișnuit în portul USB al telecomenzii și puteți conecta cablul la telefonul mobil. Cu toate acestea, pentru cea mai bună experiență a utilizatorului, vă recomandăm să utilizați un cablu RC (Remote Controller) dedicat pentru a conecta telefonul.8. Elicele trebuie să fie îndepărtate când sunt în tranzit?


Doar pliați elicele și sunteți gata de zbor.9. Ce se întâmplă dacă elicile nu sunt desfășurate în întregime înainte de zbor?


Odată ce motoarele încep să se rotească, forța centrifugă va împinge în mod automat propulsoarele în poziția corectă, deci nu trebuie să vă faceți griji că nu le-ați desfășurat perfect.


Sursa: http://store.dji.com

  • Sep 01, 2017
  • Categorie: Drone
  • Comentarii: 0
Comentarii: 0

Nu sunt comentarii

Lasa un mesaj

Adresa de email nu va fi publicata. Campurile obligatorii sunt marcate*