Phone

0364 431133


Luni-Vineri: 8:00 - 18:00
media

Drona subacvatica FIFISH V6 este cu adevarat revolutionara pentru fotografiere subacvatica si filmare.

Fifish V6 de la OYSEA este primul ROV directional OMNI de dimensiuni compacte cu camera 4H UHD. Smart Thruster Array va permite sa treceti dincolo de granitele voastre creative si sa explorati marea lume subacvatica fara limite. 

Deplasandu-se in lateral, inclinarea in ± 90° este gestionabila. Camera foto profesionala 4K cu lentila fixa FOV de 166° pentru filmare video subacvatica/ fotografiere, suporta formatul video H.256 HEVC si RAW in filmare epica DNG.

Acest pachet special include o pereche de ochelari virtuali si acces deblocat la toate functiile VR. Tehnologia inteligenta VR imbina complet utilizatorul in lumea subacvatica. Cu functia Follow me, introduceti-va in prima persoana de vizualizare a dronei si controlati unde doriti sa mergeti pur si simplu intorcandu-va capul. In pachet o sa gasiti o bobina compacta si durabila pentru a va implementa si recupera reglarea cu usurinta.

Cu toate libertatea directionala si designul portabil, FIFISH V6 a adus punctul de vedere revolutionar pentru fotografie subacvatica si filmare. 

Manevrabilitate nelimitata

Proiectat special pentru FIFISH V6, sistemul omni-movement ofera 6 miscari DOF (degree of freedom - grad de libertate) care permite dronei sa urce, sa se scufunde si sa se roteasca in flips, rostogoliri si rotiri de 360 de grade in toate directiile. In plus, este echipat cu opt propulsoare vectorate separate si puternice, care permit miscarea laterala in medii subacvatice dure. Corpul dronei poate atinge adancimi de pana la 330 de metri, ruland cu o viteza maxima de 3 noduri si un timp maxim de conducere de pana la 6 ore.

Fotografie si videoclipuri

Actualizarile dronei sunt mereu pregatite pentru a surprinde imagini subacvatice extraordinare. Sistemul FIFISH garanteaza o vedere clara a gravitatiei zero in apa, iar tehnologia sa de blocare a posturii este precisa - permitandu-va sa mentineti un unghi la o distanta cu o marja de eroare de 0,1° in timp ce va deplasati. Campul vizual este de 166° si dispune de doua reflectoare de lumini incorporate, puternice de 2000 de lumeni fiecare cu trei niveluri de luminozitate si tehnologie solara care asigura imagini colorate si naturale chiar si sub suprafata apei, in toate conditiile de iluminare.

Camera dispune de un senzor SONY CMOS de 1/2.3 ", stabilizare electronica a imaginii, diafragma f/2.5, o clasificare ISO de top de 6400, 4K video UHD 25/30 fps, video 1080p cu o rata de cadru de pana la 120fps, posibilitatea de a filma in format .DNG, de a inregistra imagini pe card de memorie microSD de pana la 64GB sau de a transmite continutul dumneavoastra prin Wi-Fi.

Aplicatia FIFISH gratuita permite editarea, restaurarea culorilor, coloana sonora si partajarea instantanee a materialelor captate.

Experienta virtuala

Cupleaza capacitatea vizuala exceptionala cu integrarea inteligenta VR FIFISH, setul cu casca cu senzor de miscare si traieste o experienta virtuala complet imersiva care iti permite sa controlezi ceea ce vezi cu o simpla rotire a capului.

Lansare usoara

Cu o greutate de doar 3.9kg, corpul dronei este fabricat din aliaj de aluminiu rezistent la rugina si ofera un design elegant al picaturilor de apa, conceput special pentru a reduce tractiunea. Acest lucru face ca FIFISH V6 sa fie usor de transportat de catre un singur utilizator care se poate lansa in 3 minute. Radiocomanda de top utilizeaza un dual-joystick, in stilul celor prezente la consolele de jocuri, care ofera un control perfect in toate directiile si o montare reglabila pentru smartphone-uri si tablete.

*Produsul este disponibil aici

  • Jul 17, 2020
  • Comentarii: 0
Comentarii: 0

Nu sunt comentarii

Lasa un mesaj

Adresa de email nu va fi publicata. Campurile obligatorii sunt marcate*