Phone

+40 364 43 11 33


Luni-Vineri: 9:00 - 18:00
Review-uri pe categorii
media

Te bate gandul sa achizitionezi o trotineta electrica pentru adulti? Foarte bine! Avantajele pe care le ofera, mai ales in orasele aglomerate, sunt uriase. Transportul cu o astfel de trotineta este ieftin, facil, sanatos si n cele mai multe cazuri rapid. Pentru a putea sa te bucuri de toate avantajele insa, trebuie sa te asiguri ca achizitionezi trotineta perfecta.


Care sunt criteriile care definesc trotineta perfecta?


  • Utilizatorul. Tu esti cel care conteaza, asadar, trotineta trebuie sa fie aleasa in functie de tine. Exista trotinete care suporta pana in 100 de kg, trotinete care suporta pana in 113 sau pana in 136. De asemenea, exista variatii destul de mari in ceea ce priveste latimea si lungimea platformei, in asa fel incat sa fie solutii pentru toata lumea, indiferent de marimea piciorului. Chiar si inaltimea manerului poate sa varieze, in asa fel incat sa se potriveasca pentru orice tip de utilizator.

  • Materialul din care este construita. Trotinetele pentru adulti sunt realizate din aluminiu sau din otel, iar duritatea lor poate sa fie destul de diferita. Modelele cu cadru din aluminiu sunt destinate celor care se plimba linistit, vazand in trotineta un simplu mijloc de transport pana la munca si inapoi. Cele din otel sunt mai rezistente si sunt ideale pentru pasionatii de sporturi extreme. Indiferent de material, specificatiile trotinetei vor afisa o serie de notificatii cu valori de la 1 la 100, urmate de un A. Cu cat numarul este mai mare, cu atat duritatea este mai mare.

  • Rulmentii si suspensiile. Sunt elementele care decid confortul in utilizare. Rulmentii pot determina viteza trotinetei iar suspensiile pot reduce vibratiile cauzate de traseul accidentat. In specificatii, rulmentii sunt clasificati pe scala ABEC si pot avea valori intre 1 si 9. Cu cat cifra este mai mare, cu atat forta de frecare este mai mica.

  • Franele. Evident, siguranta este foarte importanta. In mod normal, franele sunt pozitionate pe roata din fata si sunt actionate pe ghidon. Trotinetele performante au un sistem complex de frane, pe ambele roti.

  • Plierea. Trotineta este un mijloc de transport apreciat pentru flexibilitatea de care da dovada. Astfel, este foarte important sa se poata plia si sa intre cu usurinta intr-un autobuz sau in metrou. De asemenea, plierea este importanta pentru depozitare. Plierea se poate realiza manual sau prin simpla apasare a unui buton, insa cu cat modul de pliere este mai eficient, cu atat rezistenta la impact a trotinetei poate sa scada. 

  • Dec 12, 2017
  • Comentarii: 0
Comentarii: 0

Nu sunt comentarii

Lasa un mesaj

Adresa de email nu va fi publicata. Campurile obligatorii sunt marcate*