Phone

+40 364 43 11 33


Luni-Vineri: 9:00 - 18:00
Review-uri pe categorii
media
media

Anul 2017 este aproape gata, iar domeniul dronelor a cunoscut o crestere impresionanta. Numarul producatorilor s-a marit, numarul magazinelor dedicate s-a marit si el, numarul informatiilor si legilor a cunoscut o diversificare foarte mare, insa doar anumite lucruri au creat cu adevarat buzz. Printre aceste lucruri se numara si urmatoarele 3 modele de drone, care au avut vanzari record si s-au remarcat printr-o constructie incredibila.


DJI Phantom 4 Pro


Este o drona robusta, care s-a vandut in foarte multe exemplare. Specificatiile sale sunt printre ele mai bune, daca nu cele mai bune de pe piata, insa din punct de vedere al vanzarilor la nivel mondial a fost invinsa de alte modele, pentru ca nu toata lumea are nevoie de putere. Aceasta drona se remarca prin autonomia de 27 de minute si 7 kilometri, prin facilitatile de zbor si prin compatibilitatea cu camere video termice. De asemenea, este prima drona cu senzor de 1 inch si rezolutie de 20MP, ceea ce inseamna imagini de o calitate impresionanta.DJI Spark


Acelasi producator, alta drona. Este un aparat de zbor foarte mic, cu dimensiuni de 143 x 143 x 55 mm, care are specificatii asemanatoare dronelor profesionale dar seamana cu o drona destinata selfie-urilor. Este adevarat ca nu are specificatiile lui DJI Phantom 4 Pro, insa nu este nici la fel de scumpa. Aceasta poate sa zboare timp de 15 minute, pe distante de 2 kilometri si dispune de o serie de dotari software interesante, cum ar fi functia Palm Control si functia PalmLaunch.


DJI Mavic Pro


Se pare ca DJI controleaza piata dronelor, in conditiile in care cele mai vandute 3 modele sunt produse de acest brand. Mavic Pro este cu adevarat uimitoare si a batut orice record in materie de vanzari. Este o drona compacta care poate sa fie carata cu usurinta dintr-o parte in alta, are 25 de minute autonomie si zboara pe distante de pana la 7 km si vine la pachet cu o camera de calitate care inregistreaza la rezolutii 4K. De asemenea, dispune si de o serie de module de zbor inteligente, cum ar fi TapFly si ActiveTrack.

Toate aceste drone le poti gasi si achizitiona pe Gnex.ro, iar daca doresti sa schimbi clasamentul, achizitioneaza drona care crezi ca merita! :)

  • Dec 08, 2017
  • Comentarii: 0
Comentarii: 0

Nu sunt comentarii

Lasa un mesaj

Adresa de email nu va fi publicata. Campurile obligatorii sunt marcate*