Phone

+40 364 43 11 33


Luni-Vineri: 9:00 - 18:00
Review-uri pe categorii
media

Zborul cu drona poate sa fie o pasiune extrem de interesanta si de antrenanta, insa poate sa se transforme si intr-o activitate extrem de utila. Daca in trecut, drona era destinata strict misiunilor militare, astazi orice persoana o poate folosi, iar cei mai inventivi dintre oameni au descoperit o multime de activitati interesante pe care le pot duce la bun sfarsit folosindu-se de acest obiect zburator:


Inspectarea santierelor


Inginerii si arhitectii ar trebui sa fie cat se poate de incantati de dezvoltarea din ce in ce mai interesanta a dronelor. Acestia nu mai sunt nevoiti sa bata la pas fiecare santier administrat, ci pot sa descopere toate detaliile de constructie direct din aer. Pe langa asta, pot face si poze.


Livrarea diverselor obiecte


Poate ca nu este inca dezvoltata posibilitatea de a livra produse cu drone, insa cei de la Domino's Pizza au incercat imposibilul si au reusit sa duca o pizza la destinatie cu ajutorul acestor aparate. Viitorul suna bine si pentru alte livrari de produse cu dimensiuni reduse.


Pescuitul si vanatoarea


Sunt activitati extrem de relaxante si de placute, practicate de oameni inca din cele mai vechi timpuri. Pasionatii au la indemana din ce in ce mai multe instrumente, printre care si dronele. Cu o drona se poate duce momeala in larg, se poate survola o zona pentru a descoperi daca exista vanat sau daca exista bancuri de peste si se pot face poze.


Agricultura


Este un alt domeniu in care dronele se dovedesc extrem de utile. Se pot descoperi zonele cu probleme din diversele lanuri cu cereale, se pot stropi plantele cu insecticid si se pot verifica daca sunt coapte sau nu, fara a fi nevoie de o verificare personala din partea agricultorului.

Posibilitatile sunt, fara doar si poate, nenumarate. Cu siguranta, timpul va descoperi o multime de alte metode de a folosi dronele.

Daca ai o idee despre modalitatea inedita in care poti folosi un astfel de dispozitiv, te asteptam cu comentarii .

  • Nov 07, 2017
  • Categorie: Drone
  • Comentarii: 0
Comentarii: 0

Nu sunt comentarii

Lasa un mesaj

Adresa de email nu va fi publicata. Campurile obligatorii sunt marcate*