Phone

+40 364 43 11 33


Luni-Vineri: 9:00 - 18:00
Review-uri pe categorii
media

Pasionatii de pescuit au la indemana o noua ustensila care ii ajuta sa momeasca si sa prinda capturi numai bune de tras in poza. Aceasta noua ustensila este drona, care a reusit sa isi gaseasca utilitatea in foarte multe domenii, cum ar fi vanatoarea, agricultura sau fotografia de nunta.


Cum poate sa fie drona utila pe balta?


Simplu. In loc de a arunca firul cu momeala, pescarul il atarna de drona si il duce exact in locul in care crede ca este peste. Procesul este cat se poate de simplu si poate sa fie dus la bun sfarsit cu orice tip de drona,inclusiv cu cele pentru amatori, de dimensiuni reduse.

Exista si alte avantaje oferite de acest tip de pescuit:

  • Momeala poate sa fie dusa la distante de peste 500 de metri;

  • Nu exista riscul ca firul sa se incalceasca in diverse elemente vegetale;

  • Se pot urmari cu usurinta locurile in care sunt pestii, atata vreme cat drona este dotata cu o camera video de calitate.

Pescuitul cu drona este atat de popular, incat exista din ce in ce mai multe filmulete cu pasionati de zbor si de sportul cu undita, care prind o multime de pesti.


Cum alegi cea mai buna drona pentru pescuit?


Exista o serie de dotari pe care ar trebui sa le urmaresti:

  • Sa aiba o camera video cat mai buna. In felul acesta poti descoperi locurile in care se afla bancurile de peste sau pestii ceva mai mari.

  • Sa poate transporta o greutate de minim 200g.

  • Sa fie usor de controlat.


Daca te incanta ideea de a pescui cu ajutorul dronei, avem o serie de recomandari care ar putea sa te incante:


DJI Mavic Pro ---  http://gnex.ro/drona-dji-mavic-pro  


Est o drona destul de costisitoare, insa merita fiecare banut. Recent au fost lansate o serie de accesorii pentru pescuit, deci poate fi transformata in unealta perfecta pe balta :D. De asemenea este ideala si pentru alte domenii.DJI Phantom 4 Pro ---- http://gnex.ro/asigurare-dji-care-refresh-phantom-4-pro?search=phantom


Este o drona performanta care poate sa atinga distante de pana la 6 km si are un timp de zbor de pana la 27 de minute. De asemenea, are o calitate video excelenta.


Yuneec Typhoon H ---- http://gnex.ro/index.php?route=product/product&product_id=657&search=yuneec


Este un " hexacopter" in miniatura care poate sa ridice greutati estul de mari, asadar, este perfecta pentru pescuit. Proprietatile pe care le are sunt si ele atractive, putand sa zboare pana la 25 de minute si la distante de pana la 1000 de metri.


  • Oct 31, 2017
  • Categorie: Drone
  • Comentarii: 0
Comentarii: 0

Nu sunt comentarii

Lasa un mesaj

Adresa de email nu va fi publicata. Campurile obligatorii sunt marcate*