Phone

+40 364 43 11 33


Luni-Vineri: 9:00 - 18:00
Review-uri pe categorii
media

Zborul cu drona poate să fie extrem de placut si poate sa aduca o multime de beneficii. Totusi, pentru un pasionat incepator, acesta poate sa fie si periculos. Pericolul nu este pentru persoana care controleaza drona, ci pentru aparatul in sine.

Daca nu vrei sa iti distrugi drona inca de la primul zbor, iata cateva sfaturi care te vor ajuta sa o protejezi si sa te bucuri de ea cat mai mult timp.


1) Foloseste simulatoare. Daca ai o drona scumpa, nu este indicat sa o folosesti inainte de a sta cateva ore intr-un simulator. Dronele DJI dispun de simulatoare extrem de interesante care te invata cum sa te joci cu comenzile si cu directia produsului. Nu neglija acest aspect, deoarece poate sa fie extrem de important.

2) Citeste cu foarte mare atentie manualul dronei. In felul acesta vei sti fiecare mic detaliu si vei putea sa prevezi eventuale probleme, inainte sa apara.

3) Nu zbura foarte sus. Foarte multi incepatori isi ridica dronele foarte sus. Placerea este mare, intr-adevar, iar nevoia de adrenalina este la fel de mare. Totusi, daca esti la inceput, este bine sa zbori la maxim 40 de metri inaltime, pentru a invata cum sa o controlezi.

4) Ai grija la mediul inconjurator. Cablurile si crengile pot fi reale probleme, in conditiile in care foarte putini din senzorii unei drone le poate detecta. Un sfat extrem de util ar fi sa ai un prieten langa tine la primele zboruri, care sa stea cu ochii pe drona si sa te avertizeze in momentul in care apar obstacole. Este adevarat ca mai toate dispozitivele de zbor sunt dotate cu senzori, insa putini sunt senzorii care pot sa detecteze cablurile, firele sau crengile.

5) Nu te baza pe senzori. Senzorii sunt buni, insa doar in anumite situatii extreme. De cele mai multe ori, acestia nu pot sa detecteze diverse obiecte de dimensiuni reduse, asadar, este bine sa nu te bazezi pe ei si sa te asiguri ca siguranta produsului sta doar in mainile tale!


  • Oct 30, 2017
  • Categorie: Drone
  • Comentarii: 0
Comentarii: 0

Nu sunt comentarii

Lasa un mesaj

Adresa de email nu va fi publicata. Campurile obligatorii sunt marcate*