Phone

+40 364 43 11 33


Luni-Vineri: 9:00 - 18:00
Review-uri pe categorii
media


Daca te bate gandul sa iti cumperi o drona, trebuie sa stii ca o astfel de achizitie nu mai reprezinta de multa vreme o investitie imposibila. Exista, intr-adevar, drone care costa mii sau chiar zeci de mii de euro, insa exista si drone destinate uzului personal, care sunt focusate pe activitati uzuale, cum ar fi un selfie in vacanta sau filmarea unor peisaje cat mai placute.

Fiind incepator, poti alege o drona cu camera HD sau Full HD si vizualizare a imaginii direct pe telefon. Pretul variaza intre 499 si 2700 lei.

Odata ce ai invatat cum sta treaba cu dronele si vrei sa treci la o varianta ceva mai performanta, alegerea trebuie sa tina cont de mai multe criterii.


Care este scopul pentru care achizitionezi un astfel de produs?


Daca vrei sa ramai la stadiul de recreere, poti opta pentru o drona ceva mai performanta, cu stabilizator gimbal si distanta de operare de aproximativ 500m. Este bine sa urmaresti un produs care sa poata filma, sa poata face poze si sa fie cat mai rezistent.

Daca, in schimb, iti doresti sa transformi drona intr-o sursa de venit si sa o folosesti pentru filmari, ai nevoie de variante ceva mai performante.


Criteriile care conteaza la alegerea unei drone performante


  • Raza de actiune. De regula, aceasta este situata intre 300 si 8000 de metri. Primele drone aparute pe piata nu puteau sa zboare la distante mai mari de 50-100 de metri, ceea ce demonstreaza ca evolutia este una rapida si cat se poate de interesanta.

  • Timpul de zbor. Bateria unei drone este una dintre cele mai mari probleme, in conditiile in care chiar si la cele mai performante aparate, aceasta nu permite un zbor mai mare de 25-30 de minute.

  • Calitatile foto si video. Rezolutia video si rezolutia foto conteaza si ele foarte mult, mai ales daca doresti sa folosesti produsul intr-un mod profesionist.

  • Rezistenta la factori externi. Dronele sunt supuse mereu riscurilor, asadar, daca iti doresti sa te bucuri de achizitie pe o perioada lunga de timp, este bine sa iei in considerare acest aspect, deosebit de imporant.


Drona perfecta nu este, neaparat, o drona foarte ieftina sau foarte scumpa. Drona perfecta este cea care se muleaza cat mai bine pe dorintele tale.


  • Oct 08, 2017
  • Comentarii: 0
Comentarii: 0

Nu sunt comentarii

Lasa un mesaj

Adresa de email nu va fi publicata. Campurile obligatorii sunt marcate*