Cumpara acest produs in 5 secunde

Completeaza  formularul cu telefonul si emailul si un reprezentant Gnex te va contacta imediat pentru a confirma comanda

Telefon:
Email:
Cumpara acum
Producător:
Xiaomi
Cod produs: Baseus-auto-usb
Disponibilitate: Lipsa stoc
99 Lei

Free shipping
Incarcator auto dual Baseus USB + Type-C, 65W

Cu un incarcator Baseus, veti scapa de problema unei singure iesiri si de limitarea incarcarii unui singur dispozitiv. Cu incarcatorul super-puternic, puteti incarca laptopul si telefonul in acelasi timp la intrarea USB-C: 45 W si intrarea USB: 18 W.

Cea mai recenta solutie

Tehnologia inteligenta de incarcare BSP II este capabila sa regleze automat tensiunea, curentul si gestionarea energiei. Incarcatorul are un port dual, unul pentru USB si unul pentru USB-C. Cand utilizati singur portul PD, acesta poate incarca la 65W, in timp ce foloseste doar portul USB, poate incarca la 30W. Atunci cand utilizati ambele intrari, puterea este impartita in PD: 45W si respectiv USB: 18W, oferind un total de 63W.

Incarcare de mare viteza

Dispozitivele cu o interfata mai veche incarca aproximativ 20% din baterie in 30 de minute, in timp ce un dispozitiv Baseus poate incarca pana la 60% din baterie in acelasi timp. Acest lucru va permite sa utilizati aplicatii precum navigarea si sa incarcati in mod vizibil telefonul in acelasi timp.

Compatibilitate larga

Incarcatorul nu se supraincalzeste in ciuda incarcarii a 2 dispozitive simultan. Este compatibil cu diferite telefoane, dar atunci cand nivelul bateriei dispozitivelor incarcate ajunge la 100%, inceteaza automat incarcarea acestora, prelungindu-le astfel viata in mod semnificativ.

Design elegant

Incarcatorul are un arbore transparent si iluminare de fundal albastra, care ii expune continutul, oferind intregului dispozitiv un aspect futurist.

Afisaj analogic

Afisajul inteligent va permite sa monitorizati tensiunea de curent, asa ca veti sti de indata daca ceva nu merge cu priza incarcatorului si tensiunea scade sau creste peste normal. La autoturisme, standardul acceptat este de 11,6-14,8V, in timp ce la autoturismele standardul acceptat este de 23,2-27,2V.

Stabilitate chiar mai buna

Stabilizatorii imbunatatiti ofera protectie anti-alunecare si la socuri, astfel incat incarcatorul sa se aseze ferm si sa se reincarce continuu, in ciuda drumurilor accidentate.

Specificatii

 • Producator: Baseus
 • Codul produsului: CCKX-C0A
 • Material: Aluminiu + ABS + PC
 • Intrare: 12-24 V
 • Iesire:
  • USB: 5V / 5A; 5V / 4,5A; 5V / 3A; 9V / 3A; 12V / 2.5A; 20V / 1,5A Max.
  • USB-C: 5V / 3A; 9V / 3A; 12V / 3A; 15V / 3A; 20V / 3,25A Max.
 • Putere de iesire: 18W + 45W (63W)
 • Curent de putere: 5A
 • Dimensiuni: 34 x 68 mm
 • Greutate: ~30 g


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Producatori