Cumpara acest produs in 5 secunde

Completeaza  formularul cu telefonul si emailul si un reprezentant Gnex te va contacta imediat pentru a confirma comanda

Telefon:
Email:
Cumpara acum
Producător:

Cod produs: gs-pro
Disponibilitate: Lipsa stoc

Free shipping


GS PRO - aplicatie iPAD DJI Enterprise


DJI GS Pro este o aplicatie iPad conceputa pentru a controla sau planifica zboruri automate pentru aeronavele DJI. Prin interfata sa clara si concisa, misiunile complexe de zbor pot fi planificate cu cateva robinete. GS Pro va realizat automat imagini la punctele predefinite, oferind precizia necesara pentru cartografiere de precizie. Caracteristica Virtual Fence sporeste siguranta si usurinta utilizarii, blocand inaltimea si viteza aeronavei intr-o zona desemnata. Cu aceste caracteristici, GS Pro creste dinamic eficienta diferitelor aplicatii industriale, inclusiv, dar fara a se limita la acestea, imagistica aeriana, arhitectura, agricultura de precizie, inspectii electrice, cautare si salvare, controlul sigurantei.

Acum, DJI anunta noul DJI GS Pro Enterprise, cu noile caracteristici, puteti efectua misiuni automate de zbor, puteti gestiona datele de zbor din cloud si puteti colabora intre diferite proiecte pentru a va derula in mod eficient programul dvs. de droning.

Misiunea- ziua critica simplificata

Imbunatatiti operatiunile dvs. cu dispozitivul DJI Ground Station Pro ( DJI GS Pro), o aplicatie iPAD. Efectuati misiuni automate de zbor, gestionati datele de zbor din cloud si colaborati in cadrul proiectelor pentru a va derula in mod eficient programul dvs. de droning.

Managementul datelor de zbor

Faceti o copie de siguranta a datelor de zbor pe nor, oferind misiunilor o mai mare fiabilitate si precizie.

Trimiteti informatii istorice privind misiunile, avioanele, membrii si jurnalele de zbor pentru ca fluxurile de lucru sa poata fi optimizate.

Datele privind misiunile de zbor sunt vizibile pentru toti membrii unei echipe de proiect, facilitand astfel schimbul de date.

Membrii pot vizualiza modfiicarile facute de alti membri ai echipei sau pot duplica setarile parametrilor de zbor pentru noile misiuni.

Managementul fleetului si pilotului

Gestionati pilotii si dronele prin crearea de echipe, facand misiunile mai coordonate. Desemnati rolurile cu diferite permisiuni pentru a imbunati comunicarea. Urmariti starea aeronavelor pentru a lua decizii proactive de cumparare si intretinere.

Management de proiect

Imbunatatiti eficienta operatiunilor dvs. de exploatare prin urmarirea proiectelor individuale si eficientizarea procesului de gestionare a proiectelor. Accesul la starea proiectului poate fi acordat pe baza de proiect, astfel incat datele critice sa fie disponibile numai membrilor relevanti.

Aplicatii industriale

DJI GS Pro este un instrument puternic, convenabil si usor de utilizat. Cu doar cateva robinete pe un iPad pot fi create rute complexe de zbor, oferind misiuni critice mai multa precizie si fiabilitate. DJI GS Pro este un instrument indispensabil care poate creste dramatic eficienta intr-o gama larga de industrii: Arhitectura; Agricultura de precizie; Inspectii electrice; Imagini anterioare; Controlul sigurantei; SOS Cauta si salveaza.

Produse compatibile

DJI GS Pro este compatibil cu urmatoarele platforme de zbor DJI si controlori de zbor: Mavic 2 Pro, Mavic 2 Zoom, Mavic Pro, Phantom 3 Standard/4k/Advanced/Professional, Phantom 4/Pro/Advanced/V2, Inspire 1/ Inspire 2, Matrice 100, Matrice 200/210/210 RTK, Matrice 600/600 Pro, A3, N3.

Camere compatibile: Mavic 2 Pro, Mavic 2 Zoom, Mavic Pro, Phantom 3Standard/ 4k/ Advanced/ Professional, Phantom 4/ Pro si Zenmuse X3, X5, X5R, X4S, X5S, Z3, Z30 si XT.


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Producatori