Cumpara acest produs in 5 secunde

Completeaza  formularul cu telefonul si emailul si un reprezentant Gnex te va contacta imediat pentru a confirma comanda

Telefon:
Email:
Cumpara acum
Producător:
Thule
Cod produs: go-012
Disponibilitate: Lipsa stoc
760 Lei

Free shipping

Rucsac THULE - Guidepost 50L Bărbaţi

Perfect pentru o drumeţie pe parcursul întregii zile sau o excursie mai scurtă, Thule Capstone 50L pentru bărbaţi este dotat cu un sistem de suspensie MicroAdjust, care face rucsacul total ajustabil, pentru o potrivire perfectă pe corp. Partea posterioară are o plasă tensionată, ce permite o ventilaţie optimă părţii dorsale a corpului. Totodată, rucsacul are încorporată şi o husă de ploaie.

 

  • Inteligentul sistem de suspensie MicroAdjust vă permite să ajustaţi lungimea zonei dorsale cu 10 cm, în timp ce purtaţi rucsacul, pentru a apela imediat la potrivirea perfectă.
  • Panoul spate cu plasă tensionată oferă o ventilaţie fără egal părţii posterioare a corpului, evitându-se transpiraţia zonei prin menţinerea răcorii.
  • Gurile de acces cu fermoar din zona superioară, laterală şi inferioară, uşurează operaţiunile de încărcare/descărcare a echipamentului transportat, permiţându-vă să umblaţi în rucsac chiar şi în timpul mersului.
  • Husa de ploaie detaşabilă, foarte vizibilă, îţi menţine echipamentul uscat pe timp ploios.
  • Două buzunare mici, situate pe centura şoldurilor, pot depozita gustări, un telefon sau alte lucruri mărunte.
  • Buzunarul cu acces rapid, confecţionat din material elastic, este foarte util pentru depozitarea echipamentului folosit frecvent.
  • Chingile de compresie laterale vă permit să modificaţi volumul rucsacului, în funcţie de încărcătură.
  • Beţele de hiking sau pioleţii pot fi ataşaţi, când nu sunt utilizaţi, de buclele speciale de prindere, situate pe părţile laterale ale rucsacului.
  • Designul adoptat nu a omis nici funcţia de hidratare, rucsacul fiind echipat în acest scop cu un furtunaş special, cu acces extern rapid, ce poate fi conectat la un rezervor de apă tip mânecă (recipientul pentru apă se vinde separat). De asemenea, pe părţile laterale sunt amplasate două buzunare pentru sticlele de apă.

 

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Producatori