Cumpara acest produs in 5 secunde

Completeaza  formularul cu telefonul si emailul si un reprezentant Gnex te va contacta imediat pentru a confirma comanda

Telefon:
Email:
Cumpara acum
Producător:
Freewell
Cod produs: osmopocket07
Disponibilitate: Lipsa stoc
319 Lei

Free shipping

Filtre Freewell pentru DJI Osmo Pocket - Standard Day - 4 Pack

Setul de filtre de zi DJI Osmo Pocket Standard de la Freewell Gear este o modalitate excelenta de a capta imagini video de calitate. Filtrele din acest kit sunt proiectate pentru a va ajuta sa obtineti cele mai bune inregistrari de calitate din sesiunile dvs. video, in conditii normale de lumina naturala. Profesionistii de cinematografie vor gasi kitul Freewell Gear DJI Osmo de buzunar Standard Day pentru a fi un supliment necesar pentru lista lor de echipamente de fotografie de baza.

Kitul standard de filtrare a zilei pentru DJI Osmo Pocket contine cele patru filtre esentiale (filtrele ND4, ND8, ND16 si PL), care sunt proiectate sa va ajute sa captati imagini aeriene cu aspect de cristal in conditii de vreme insorita pana in zilele in aer liber.


Specificatii

Filtru Osmo Pocket ND4 - filtrul ND4 pentru DJI Osmo Pocket de la Freewell Gear ajuta la incetinirea vitezei de declansare cu 2 f-stopuri. Acest lucru este excelent pentru captarea de fotografii cu cristale limpezi cand vremea este acoperita de nori sau destul de tulbure, cu lumina naturala mai mica.

Filtru Osmo Pocket ND8 - filtrul Freewell Gear ND8 pentru DJI Osmo Pocket este proiectat pentru a reduce cantitatea de lumina care loveste senzorul camerei, ceea ce incetineste viteza obturatorului cu 3 f-stopuri. Acest lucru este extrem de util in captarea imaginilor realiste si clare, in special in conditii de lumina innorata.

Filtru Osmo Pocket ND16 - filtrul DJI Osmo Pocket ND16 de la Freewell Gear reduce cantitatea de lumina care intra in obiectivul camerei cu 4 f-stopuri. Acest lucru va ajuta sa echilibrati perfect imaginea si sa inregistrati imagini in conditii normale de lumina naturala. In afara de incetinirea vitezei de declansare, filtrele ND sunt de asemenea eficiente pentru evitarea efectului nedorit "jell-o", care este adesea observat in imaginile capturate fara filtre ND.

Filtrul Osmo Pocket PL (Filtru polarizat) - Filtrul PL de la Freewell Gear pentru DJI Osmo Pocket este excelent pentru a preveni stralucirea nedorita de pe suprafete reflectorizante, cum ar fi corpurile de apa, zapada sau chiar ferestrele de sticla, atunci cand zboara in aer liber.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Producatori