Cumpara acest produs in 5 secunde

Completeaza  formularul cu telefonul si emailul si un reprezentant Gnex te va contacta imediat pentru a confirma comanda

Telefon:
Email:
Cumpara acum
Producător:
Freewell
Cod produs: osmopocket08
Disponibilitate: Lipsa stoc
319 Lei

Free shipping

Filtre Freewell pentru DJI Osmo Pocket - Bright Day - 4 Pack

Setul de filtre DJI Osmo Pocket Bright Day de la Freewell Gear este o alegere excelentapentru amatorii care doresc sa capteze imagini profesionale de calitate cu DJI Osmo Pocket. Este, de asemenea, solutia perfecta pentru profesionistii cinematografi pentru obtinerea imaginilor cinematice, cu echilibrul corect de contrast si de culori.

Kitul de filtrare Freewell Gear DJI Osmo Pocket Bright Day contine patru (4) filtre hibride (ND / PL), menite sa contribuie la imbunatatirea calitatii inregistrarilor capturate in conditii luminoase in timpul zilei.

Aspectul ND (Neutral Density) al acestor filtre hibride este proiectat pentru a incetini viteza obturatorului. Acest lucru va ajuta sa reduceti cantitatea de lumina care loveste senzorul de camera si, la randul sau, va permite ss surprindeti efectul natural de "blur" dorit in filmarile dvs.

Pe de alta parte, aspectul PL (Polarizing Lens) al acestui filtru hibrid este responsabil pentru eliminarea stralucirii nedorite de pe suprafetele reflexive naturale, atunci cand fotografiati in aer liber. In toate, filtrele hibride (ND / PL) ajuta la captarea de imagini si imagini cu cristale limpezi in conditii de lumina puternica.


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Producatori